/
/
În februarie, profită de ofertele FIRST BOOKING de la Băile Herculane!

În februarie, profită de ofertele FIRST BOOKING de la Băile Herculane!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
În februarie, profită de ofertele FIRST BOOKING de la Băile Herculane!
În februarie, profită de ofertele FIRST BOOKING de la Băile Herculane!

În februarie, profită de ofertele FIRST BOOKING de la Băile Herculane! La Afrodita Resort&Spa Herculane, ai mereu parte de vacanțe așa cum ți le dorești. Pe lângă servicii de calitate și tratamente vindecătoare, în februarie, te poți bucura și de reduceri generoase la pachete.

Rezervă-ți acum sejurul preferat! Profită de oferta FIRST BOOKING și beneficiezi de un discount spectaculos la sejururile wellness și balneo din întreg anul 2021.

Apeduct, Sanitatem și Celestium sunt cele trei pachete speciale de care te poți bucura la Herculum Spa.

Ele au fost create ca să poți să îți recâștigi sănătatea și starea de bine.

APEDUCT. O călătorie senzorială completă construită printr-un SPA premiat la nivel internațional. Durata sejurului este de 5 sau 7 nopți cu intrare duminica, în regim all inclusive. Când vremea o permite, ai acces nelimitat și la piscina exterioară.

SANITATEM. Repară. Recuperează. Reechilibrează. Un pachet integrat de tratamente balneare personalizate pentru afecțiuni reumatice, dermatologice, ginecologice sau respiratorii. Durata sejurului este de minim 5 nopți, maxim 14, cu intrare duminica și include 3 terapii pe zi prescrise de către medicul specialist.

CELESTIUM. Întâi de toate, respiri și te relaxezi. Apoi, înlături amprentele stresului și ale timpului. Într-un final, tratezi și aduci sănătate în minte și corp! Durata acestui sejur este de 5 sau 7 nopți cu intrare duminica și conține terapii vindecătoare, în funcție de pachetul ales.

De ce să alegi Băile Herculane?

Motivele sunt nenumărate. Climatul de depresiune intramontană cu influențe submediteraneene, apele minerale izoterme și hipertermale, slab radioactive, hipotone, cu diferite compoziții chimice, și un șir de obiective turistice în jur. Așadar, după ce ai luat o doză generoasă de aer curat și ai vizitat împrejurimile, te poți relaxa, ori îți poți trata diverse afecțiuni la Herculum Spa, în cadrul Afrodita Resort&Spa. Aici, cu ajutorul medicilor specialiști, a apelor sulfuroase valorificate prin tehnologii și aparaturii performante, poți trata și regla următoarele:

– Scazi în greutate și reglezi afecțiunile gastrice;

– Ajuți bila și colecistul să funcționeze mai bine;

– Tratezi afecțiuni oftalmologice sau dermatologice aflate chiar și în fază avansată;

–  Scapi de depresie și te încarci cu o stare de liniște și confort;

–  Remediezi chiar și boli ale aparatului respirator precum astmul bronșic, sau tratezi boli O.R.L. precum sinuzite cronice, rinosinuzite alergice în afara puseelor;

– Datorită concentrației mare de sulf, ai parte și de o piele frumoasă, sănătoasă, fără riduri.

Acum, dacă ai parte de reduceri dintre cele mai generoase, ai toate motivele să îți petreci vacanța la Băile Herculane. Profită acum de ofertele FIRST BOOKING!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *