/
/
”HOUSE OF WELLA” SĂRBĂTOREȘTE 30 DE ANI DE CULOARE ȘI FRUMUSEȚE

”HOUSE OF WELLA” SĂRBĂTOREȘTE 30 DE ANI DE CULOARE ȘI FRUMUSEȚE

Ultima actualizare în 31 May 2023
|

House of Wella Celebration Gala 1

Anul acesta Wella Professionals marchează 30 de ani de experiență creativă și culoare în România. 30 de ani care se traduc prin maturitate, stabilitate, expertiză, integritate și leadership. Wella Professionals este alături de stiliștii români, creează comunități, încurajează și premiază pasiunea, inovația, calitatea, creativitatea și prin produsele sale prezintă cele mai revoluționare tehnologii. Și da, pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând colecții incendiare semnate de stiliști renumiți la nivel național și internațional sub conceptul  ”House of Wella, Celebration Gala”.

În acest moment cu totul și cu totul special, Wella Professionals i-a sărbătorit și i-a onorat pe cei mai reputați și respectați mentori și hairstiliști care au scris istoria brandului în România: Dana Dincă, Constantin Ilie și hairstiliștii fondatori din echipa Wella: Ioana Dobre, Emil Hurubean, Attila Bereczki, Eduard Virag, Ovidiu Cristea, Roxana Oprea și Alina Rău. Pentru că totul are un început.

Show-ul a continuat cu lansări spectaculoase de produse: Ultimate Repair, Shinefinity și System Professional LuxeBlonde, alături de prezentarea unor colecții de coafură senzaționale. Au urcat pe scenă peste 300 de modele și hairstiliști. Totul, în fața a peste 500 de spectatori.

Publicul român a asistat la show-ul ”Signature Blondes” creat de Romeu Felipe, regele Balayage-ului Brazilian. Felipe este considerat unul dintre cei mai importanți coloriști din lume, deținătorul unui portofoliu excepțional. Creatorul look-urilor iconice ale unora dintre cele mai faimoase celebrități braziliene, Romeu Felipe este recunoscut pentru așa-numitele sale „mâini de aur”. Explicația?  El este cel care a creat tehnici unice de culoare și inovații care sporesc frumusețea naturală a femeilor, fiind adorat în întreaga lume pentru abordarea sa asupra frumuseții. Romeu este un colorist și un influencer uimitor, întruchipând adevăratul spirit Wella Professionals, cel al pasiunii, inovației continue și un angajament nesfârșit față de client.

Scena a vibrat la prezentările colecției Cut & Color by Lucian Busuioc & JB Mazella, Marco Firriolo din Italia dar și la colecțiile semnate de Top Artists Wella România: Tudor Călăceanu, Raluca Horvat, Ștefan Daniel, Dana Arvu, Septimiu Zavate, Cristina Scrisu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Ionela Chiriac, Alina Călin, Florina Vatafu, Mihai Badin, Doinel Bocan, Rareș Chira.

House of Wella, Celebration Gala s-a dovedit un spectacol grandios de hairstyling, lumină, inspirație, trenduri, culoare, tunsoare, coafuri grafice și colecții creative de coafuri. Un eveniment aniversar al celor 30 ani de expertiză Wella Professionals în România, unde și-au dat întâlnire cei mai reputați stliliști ai lumii, creatori din lumea culorii și operele lor de artă, experți în îngrijire, și artiști ai părului.

La mulți ani, Wella Professionals România!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *