/
/
Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani de excelentă în industria ospitalității și își propune să devină ecofriendly pentru toți oaspeții săi

Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani de excelentă în industria ospitalității și își propune să devină ecofriendly pentru toți oaspeții săi

Ultima actualizare în 20 Jun 2023
|

Crowne Plaza Bucharest 25 ani 1

Încă de la deschidere, hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost un punct de referință pentru oaspeții săi. De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul a reușit să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântați să anunțăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalați. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcția asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesitățile hotelului nostru.” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către prestigiosul lanț hotelier internațional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulțumi oaspeților noștri pentru încredere și loialitate. Suntem mândri de reputația noastră și vom continua să oferim experiențe rafinate și în următorii ani. Hotelul acordă o atenție deosebită clienților care l-au consacrat pe piața destinațiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferințe și evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest își reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte și să adopte soluții sustenabile în domeniul protejării mediului.” a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

Pentru mai multe informații despre Crowne Plaza Bucharest și serviciile sale, vă rugăm să accesați www.crowneplaza.ro sau ne puteți urmări pe LinkedIn, Facebook și Instagram.

Despre Crowne Plaza Bucharest

Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă verde, la doar 15 minute de mers cu mașina până la Aeroportul Internațional Henri Coandă. Cele 165 de camere elegante și confortabile, restaurantele rafinate, 16 săli cu facilități pentru evenimente și întâlniri de afaceri, centrul ANA Spa și grădina de 7000 mp, au făcut din Crowne Plaza Bucharest un câștigător de 7 ori a premiului 1, la categoria Hotel de 4 stele aparținând unui lanț internațional în cadrul TopHotel Awards. Hotelul dispune de parcare privată și stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Crowne Plaza Bucharest 25 ani

Despre ANA Hotels

Hotelul Crowne Plaza Bucharest” face parte din cel mai mare grup hotelier privat românesc, „ANA Hotels”. Compania deține și operează de asemenea, hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, și „Ana Hotels Europa”, care include centrul SPA „ANA Health Spa” din Eforie Nord, precum și operatorul instalațiilor de schi din Poiana Brașov – ANA Teleferic, care a adăugat recent în portofoliul său Restaurantul Panoramic de pe Vf. Tâmpa din orașul Brașov.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *