/
/
Highlanders Best Spa Facials – scretele regenerarii pielii

Highlanders Best Spa Facials – scretele regenerarii pielii

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Teleferic SPA IMG 2091 1024x683 1

              Evadeaza din rutina zilnica, apeland la HIGHLANDERS BEST SPA FACIALS – tratamente faciale menite sa te relaxeze si sa iti ofere un nou boost de prospetime tenului. Vino la Teleferic Spa Center ca sa gusti un strop de seninatate. Aici, noi intelegem cel mai bine nevoile pielii tale si iti vom pune la dispozitie o parte din secretele naturii, care sa iti vindece atat spiritul, cat si tenul. Unul dintre secretele noastre? Produsele KURLAND*.

              Folosite in exclusivitate in Romania de catre Centrul Spa din Poiana Brasov, produsele Kurland contin unt de capra, celule stem extrase din mere rosii si galbenus de ou, caviar si alge marine; ingrediente care fac reale minuni pentru tenurile sensibile, cu alergii sau eczeme.

              HIGHLANDERS BEST SPA FACIALS – sub aceasta denumire se regasesc tratamentele faciale in meniul Teleferic Spa Center. Scopul lor? Sa iti regenereze epiderma si sa estompeze ridurile.

Esti curioasa sa stii mai multe despre portofoliul tratamentelor nosatre faciale? Iata-l:

  • APPLE NECTAR –  un tratament facial clasic, destinat hidratarii intense, pentru o piele stralucitoare;
  • FOR SKIERS ( si nu doar pentru ei) – un tratament calmant destinat tenului stresat de vant si soare, potrivit deopotriva tenurilor care au nevoie de hidratare in profunzime cat si celor sensibile;
  • CRÈME DE LA CRÈME – pe baza de caviar, acest tratament promite regenerare intensa pentru tenul matur. Este un cocktail de intinerire ce include si un ritual pentru ingrijirea completa a mainilor;
  • THALLASA VITA –  este salvarea tenului lipsit de fermitate, cu linii profunde. Bazat pe extracte din alge marine, acesta redefineste ovalul fetei, pentru un ten vizibil intinerit.

Teleferic Grand Hotel

* Numele Kurland reprezinta o gama larga de produse naturale pentru ingrijirea pielii. Cu o expertiza in domeniu de peste 50 de ani, brandul se bazeaza pe „sfaturile” si comorile naturii. Ingredientul cheie al produselor este untul din lapte de capra.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *