/
/
Forțăm Vara și nu o lăsăm să plece

Forțăm Vara și nu o lăsăm să plece

03 Sep 2020
|
1
Primera Dru Hotel & Spa, Maramureș

Forțăm Vara și nu o lăsăm să plece. Dacă mereu am fost îndrăgostiți de sezonul de vară și turiștii profită la maximum de vibe-ul și energia pe care ne-o da acest anotimp. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie și ne dorim cu toții ca vara să se prelungească cât de mult. Din fericire, prognozele meteo arată încă temperaturi de vara, chiar dacă deja luna septembrie este aici.

Așadar, va propunem un sejur de încărcare a bateriilor, într-o oaza de liniște și răsfăț atât pentru corp cât și pentru minte și suflet!  

Pentru că realitatea virtuală poate fi un factor decisiv în alegerea locației de vacanță, îți punem la dispoziție turul virtual al Resortului nostru, care îți permite să fii aici, acum: https://drurelax.web.app/.

“La ieșire din Baia Mare spre vestul țării, în orașul Tăuții Măgherăuș, se află unul dintre cele mai noi și moderne complexuri hoteliere. Primera Dru Hotel & Spa a luat ființă întâi în anul 2011, odată cu lansarea Dru Relax, care pune accentul pe deconectare totală prin relaxare. Ulterior, în anul 2019, centrul a beneficiat de o actualizare: crearea unei unități de cazare alături de acesta. Contopirea celor două unități a dat naștere resortului Primera Dru.

Hotelul este amplasat într-o zonă retrasă, semn că liniștea e la ea acasă. Din momentul în care ai pășit în recepție, faci cunoștință cu design-ul modern în care a fost amenajat hotelul. Culori neutre, alături de albastru-turcoaz și verde, îți inspiră, garantat, nevoia de a lua o pauză.

Recuperare pentru corp și minte

La capitolul Spa, complexul deține mai multe piscine – câteva dintre ele în aer liber, deschise doar în timpul sezonului – una dintre ele având apă sărată, adusă de la Ocna Șugatag. În interior, sunt musai de încercat cele patru tipuri de saună, fotoliile anatomice, dușurile emoțional și cel scoțian, alături de bazinul cu apă rece. Pe lângă toate acestea, complexul pune la dispoziție și un bazin semi-olimpic. Pentru răsfăț absolut, te așteaptă masajele corporale, împachetări cu nămol și alte câteva metode de terapie, excelente pentru recuperare. Amenajarea în sine, cu decorațiuni, și meticulozitatea detaliilor te vor cuceri pe deplin.

Ce să descoperi în împrejurimi?

harta obiective turistice Maramures 1024x504 1
Harta obiective turistice Maramureș

Dacă ești adeptul excursiilor mai active și nu vrei să rămâi doar în resort (deși ai toate motivele enumerate chiar mai sus), poți alege să explorezi orașul Baia Mare, să mergi până la Lacul Firiza, să urci până la Lacul Albastru de lângă Baia Sprie, sau să alegi drumul către nordul județului, spre Săpânța și Sighetu Marmației.” ( articol preluat de pe platforma zigzagprinromania.ro)

Pentru o imagine si mai clara asupra obiectivelor turistice pe care le puteti vizita in Maramuresul frumos, gasiti mai jos o harta a celor mai importante 9 puncte de atractie ale acestei zone superbe traditionale care mentine vie traditia romaneasca.

https://zigzagprinromania.com/blog/primeradrurelaxmaramures/

https://www.facebook.com/DruRelax/

https://www.facebook.com/primeradruhotel

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare