/
/
Forma fizică perfecta – cea mai simplă modalitate de a o obține

Forma fizică perfecta - cea mai simplă modalitate de a o obține

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
christopher campbell kFCdfLbu6zA unsplash
Forma fizică perfecta – cea mai simplă modalitate de a o obține

Te-ai întrebat cum să obții forma fizică perfectă? Nu există o formă fizică ideală, însă cu siguranță există forma fizică perfectă pentru tine. Indiferent de ce anume îți arată cântarul, cea mai bună formă fizică este aceea în care te simți bine, în care faci mișcare și pentru care ai un regim alimentar complex și sănătos, fără să te înfometezi. De altfel, știi deja că secretul unei siluete frumoase nu este vreo dietă minune (care oricum nu funcționează pe termen lung), o pastilă care arde și topește sau vreo băutură miraculoasă. În fapt, aceasta se poate obține prin câteva metode sănătoase, simple și cu rezultate pe termen lung.

Începe antrenamente personalizate

Cu siguranță clasele de grup sunt extrem de utile, îți oferă multă energie și te pot scăpa de toate neplăcerile cauzate de un stil de viață sedentar. Totuși, dacă îți dorești rezultate mai rapide, cea mai bună metodă pentru a le obține este să aplelezi la ajutorul unui antrenor personal. Împreună cu acesta, vei stabili un plan nutrițional adaptat, precum și tipul de antrenamente care te pot duce la rezultatele pe care le dorești, în cea mai eficientă și mai sigură manieră pentru tine. Dacă te afli în cautarea unui antrenor personal, la Aviației Wellness Center te așteptă profesioniști bine pregătiți, gata oricând să răspundă întrebărilor tale și să te ghideze către atingerea scopului tău.

Modelează-ți corpul cu terapii non-invazive

În urma fluctuațiilor de greutate, a nașterilor sau pur și simplu a trecerii naturale a timpului, pielea își poate pierde din suplețea pe care a avut-o cândva. Tocmai de aceea, te invităm la Aviației Wellness Center să descoperi efectele uimitoare ale terapiei cu radiofrecvență. Undele utilizate în cadrul acestui tratament contractă colagenul din corp şi stimulează formarea fibrelor de elastină pentru a recontura linia siluetei. Efectele terapiei se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat, iar zonele tratate vor păstra căldura generată de unde astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Astfel, vei observa rapid subţierea şi modelarea corpului, precum şi ameliorarea vergeturilor, cicatricilor si a celulitei, chiar și din faza avansată.

Include superalimentele în regimul tău

Chiar dacă sună extrem de futurist, acestea nu sunt nici suplimente, nici pilule minune, ci fructe, legume, condimente și alte daruri vegetale ale naturii. O parte dintre ele au fost folosite intuitiv inclusiv de bunicii și străbunicii noștri, în timp ce altele provin din țări exotice.

Iată câteva dintre acestea și beneficiile lor:

Coriandrul – planta aromatică este renumită, printre altele, pentru proprietăți antibacteriene, precum și pentru ameliorarea suferințelor digestive sau a durerilor menstruale.

Lintea – bogată în fibre, proteine, vitamine și minerale, oferă rapid o senzație de sațietate.

Goji – micile fructe acrișoare sunt bogate în fier, betacaroten și proteine.

Chia – bogate în fibre, calciu și proteine, aceste semințe pot contribui la reducerea proceselor inflamatorii.

Spirulina – de departe unul dintre cele mai complexe superalimente, spirulina poate întări sistemul imunitar, îți dă energie, contribuie la regenerarea celulalră și menține sănătatea pielii, ca să enumerăm doar o parte dintre beneficii.

Maca – această pulbere obținută dintr-o rădăcinoasă este bogată în calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, fier, precum și în vitaminele B1, B2 și C.

Aviației Wellness Center

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *