/
/
Experiența relaxării totale la munte

Experiența relaxării totale la munte

15 Nov 2021
|
Articol site Masaje de relaxare la munte 1024x576 1

Câți dintre noi se gândesc în concediu să își răsfețe trupul cu un masaj sau un tratament corporal? O escapadă la munte cu drumeții, hiking, ski sau sporturi extreme poate fi completată și de o călătorie revitalizantă la Spa. Știm deja că un masaj de relaxare are numeroase beneficii: contribuie la reducerea stresului, la reducerea durerii musculare sau articulare, dar și la îmbunătățirea circulației, scăderea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, precum și la creșterea imunității.

Inspirat de bogățiile naturii, ANA SPA Poiana Brașov este o oază de relaxare unde mâini pricepute răsfață trupul cu produse organice, îl vindecă prin terapii specializate și îi redau strălucirea cu ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire. Cei 2000 m2 ai complexului Spa reprezintă locul ideal pentru sănătate și bunăstare – cu piscină, sală de sport și saună, precum și 8 camere de tratament și un hot tub în aer liber.

Aflăm de la Mihaela Moraru, Kinetoterapeut și Manager Ana Spa Poiana Brașov, ce masaje de relaxare puteți încerca în următorul sejur la munte:

AYURVEDIC MASSAGE 75′ – un ritual ancestral indian de relaxare a corpului și a minții în scopul eliberării de stres.

HOT STONE MASSAGE 75′ – un masaj relaxant completat de căldura pietrelor vulcanice.

THALI’ STONES 75′ – cu un profund efect de relaxare și reechilibrare energetică, acest program începe cu o sesiune de peeling corporal cu produse din gama Thal’ion. Urmează un masaj al spatelui și aplicarea unui set de pietre vulcanice de-a lungul coloanei vertebrale, iar la final, un masaj general de relaxare.

SABAI MASSAGE 75′ -obținerea unei stări de profundă relaxare și a unui trup complet revigorat printr-un masaj complex care îmbină uleiul bogat în Zinc și Cupru cu puterea tămăduitoare a pietrelor de granit calde așezate de la extremități spre partea mediană a corpului, pe principalii centri energetici.

AROMA RELAX 50′ – masaj cu ulei cald cu un efect de relaxare deplină a întregului corp și de revitalizare a simțurilor.

SHIRODARA RITUAL 50′ – un ritual Ayurvedic care reînvie sentimentele și experiențele din trecut și prezent prin deschiderea celui de-al treilea ochi (chakra intuiției) cu ajutorul uleiului scurs pe frunte și a unui masaj al abdomenului sau al picioarelor.

AFTER SKI 50′ – perfect după o zi pe pârtie, îmbină masajul cu pietre vulcanice și masajul de relaxare pentru încălzirea și relaxarea musculaturii.

INTUITIVE MASSAGE 25′ / 50′ / 75′ / 90′ – un tratament personalizat ce îmbină diferite tehnici de masaj cu efect tămăduitor.

Oaspeții hotelului se pot bucura de o paletă largă de terapii de detoxifiere, wellness, masaje cu efecte terapeutice, tratamente corporale sau faciale, precum și acces la saune, piscină, jacuzzi sau hot tub exterior. Mai multe detalii: www.anahotels.ro/ro/sport/spa

Rezervări: 0268 407 330 | reservation-hotelsport@anahotels.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare