/
/
Expansiunea SHA Wellness in Mexic, între plajă și pădurea de mangrove

Expansiunea SHA Wellness in Mexic, între plajă și pădurea de mangrove

21 Nov 2023
|

SHA

SHA Wellness, companie originară și activă până la acest moment in Spania, va deschide prima sa locație internațională în Costa Mujeres, Mexic, începând cu luna ianuarie 2024. Această inaugurare va reprezenta primul pas în planurile de expansiune globală ale SHA și va fi urmată de o locație în Abu Dhabi în 2025.

Situat între ocean și pădurile de mangrove, complexul va dispune de 100 de camere de tratament și 100 de suite cu vedere la ocean, precum și 35 locuințe rezidențiale pentru wellness.

Similar cu locația principală din Alicante, oaspeții SHA Mexico vor putea alege între patru programe personalizate de wellness.

„Simțim că am atins potențialul maxim la SHA Spain, așa că facem oferta noastră mai accesibilă pentru piața globală”, a spus vicepreședintele SHA, Alejandro Bataller, într-un interviu exclusiv pentru Spa Business.

„Am explorat mai multe locații internaționale potențiale, evaluând climatul, mediul și accesul la resursele clinice. Cu toate acestea, o analiză detaliată a arătat că Mexicul și Emiratele Arabe Unite se potrivesc cel mai bine nevoilor SHA.

„Cererea pentru serviciile noastre în aceste regiuni este, de asemenea, puternică.”

Design

Cu șapte hectare de natură pristină și 500 de metri de plajă cu nisip alb, SHA Mexico va fi o locație perfectă pentru oaspeți să-și atingă obiectivele de sănătate.

„Vor exista 100 de camere de tratament și 100 de suite cu vedere la ocean și 35 de rezidențe pentru wellness, pentru care am întâlnit o cerere mare – toate s-au vândut foarte repede”, a spus Bataller.

„Arhitectura complexului, care reproduce structura unui șir ADN, este condusă de studio-ul mexican Sordo Madaleno, cu un concept de design organic și contemporan care va utiliza materiale regenerabile și de origine locală.”

Proprietatea va rămâne fidelă principiilor de durabilitate ale mărcii, utilizând materiale de construcție naturale și surse de energie regenerabile pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Concept

Oaspeții SHA Mexico vor putea alege între patru programe personalizate de sănătate (care vor fi similare celor de la locația SHA din Alicante și vor varia de la patru la 21 de zile).

Acestea vor fi conduse de specialiști renumiți în patru domenii: Reechilibrare și Reenergizare, Detoxifiere și Greutate Optimă, Antîmbătrânire și Prevenire și Performanță în Leadership.

Fiecare program va fi curatoriat pentru a satisface nevoile oaspeților prin nouă discipline: nutriție sănătoasă, prevenție și anti-aging, medicină holistică, stimulare cognitivă, diagnostic preventiv avansat, bunăstare și echilibru interior, performanță fizică și academie pentru o viață sănătoasă.

Oferta de Wellness

Clinica de wellness SHA Mexico va găzdui săli de consultații medicale cu vedere la ocean sau la pădurile de mangrove, un spa, un studio de fitness, sanctuare de yoga și meditație și un circuit de hidroterapie.

Un club de atletism va oferi programe de fitness ghidate de o echipă de specialiști, în plus față de zonele de antrenament în aer liber și în interior, patru studiouri de mișcare, echipamente de fitness de înaltă tehnologie, rute ghidate de meditație pe jos și terenuri de tenis și paddle.

Alte facilități vor include un infinity pool,.un club de plajă, o sală de jocuri și un cinematograf, precum și expoziții de artă, o bibliotecă, săli de întâlniri și un studio de bucătărie care va găzdui ateliere de nutriție sănătoasă.

Oferta culinară va urma filozofia de nutriție a SHA, bazată pe o dietă sănătoasă, energetică, sezonieră, în principal alcalină și echilibrată, inspirată de principii antice și adaptată vieții moderne.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *