/
/
Exercitii pentru modelarea zonelor problema ale corpului

Exercitii pentru modelarea zonelor problema ale corpului

31 Aug 2018
|
fitness aviatiei wellness center 2562959 12802 1024x683 1
Exercitii pentru modelarea zonelor problema ale corpului

Atunci când ajung pentru prima dată în sala de sport, cei mai mulți dintre noi sunt preocupați de o anume zonă a corpului care dă bătăi de cap și produce nemulțumiri. De regulă, printre astfel de zone se numără abdomenul, brațele, coapsele și fesele. Din fericire, antrenorii profesioniști au dezvoltat o serie de programe ample, țintite, care să ne ajute să scăpăm de astfel de mici neplăceri. Totuși, este important de subliniat faptul că, atunci când îți dorești să slăbești sau să îți modelezi corpul, clasele care se axează pe una sau mai multe zone ale corpului trebuie să fie însoțite de antrenamente care pun la treabă toate grupele musculare, precum și de un regim alimentar echilibrat și sănătos. Dacă mușchii sunt antrenați în totalitatea lor, metabolismul este mult accelerat iar slăbirea apare ca o consecință naturală. 

Core – programul care îți subțiază vizibil talia

Una dintre zonele problemă des întâlnite la femei este talia. Uneori, chiar și în cazul greutății optime, aceasta nu este întotdeauna bine conturată. Din acest motiv unele doamne apelează la proceduri chirurgicale costisitoare sau dureroase, centuri incomode sau corsete care îngreunează respirația. Alternativa mai sănătoasă și mai plăcută la toate acestea este Core. Acesta este un program dezvoltat de specialiștii Aviației Wellness Center pentru modelarea și evidențierea taliei. Core este un antrenament riguros care tonifică zona, o întărește și definește musculatura abdominală. Exercițiile sunt concepute astfel încât tonusul muscular este crescut, talia este subțiată iar abdomenul devine plat și clar conturat. 

Abs Workout

Este un program de 30 de minute în care musculatura abdominală este solicitată intens, însă într-un mediu sigur, sub atenta supraveghere a antrenorului. Exercițiile care se desfășoară în succesiune rapidă sunt executate atât cu greutatea propriului corp, cât și cu ajutorul unor instrumente specifice ca: discurile, ganterele, saltele si haleterele. Programul este conceput pentru eficiență maximă în zona abdomenului, dar și pentru accelerarea metabolismului și arderea caloriilor. 

BCAF – Brațe, coapse, abdomen, fese

Un astfel de antrenament este conceput dintr-un sistem complex de exerciții axate pe slăbire. De asemenea, acesta este axat și pe întărirea mușchilor de pe brațe, a coapselor, feselor și abdomenului. În cadrul acestuia, exercițiile la sol sunt alternate cu exerciții aerobice. Aceste exerciții au ca scop creșterea rezistenței la efort, mărirea capacității cardiovasculare și, în același timp, tonificarea musculaturii din aceste zone problemă. Alternarea acestora înseamnă că întregul organism va funcționa la capacitate maximă. Astfel, pe tot parcursul antrenamentului fără a pune în pericol sănătatea și confortul participanților. 

Abs & Butt – antrenament pentru musculatura abdominală și fesieră

În timpul acestui antrenament se pune accentul pe întărirea musculaturii abdominale și a picioarelor, în special în zona coapselor și a mușchilor fesieri. Pentru că se desfășoară sub supravegherea unui specialist, nivelul de intensitate al antrenamentului poate fi adaptat la condiția fizică a fiecăruia dintre participanți, cu rezultate optime și fără disconfort. Exerciţiile sunt executate atât cu greutatea propriului corp, cât şi cu ajutorul instrumentelor specifice: step, saltea, gantere, bara, discuri, bosu.

Aviatiei Wellness Center va pune la dispozitie pachete personalizate pentru tratamente de remodelare corporala folosind radiofrecventa. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare.

Aviatiei Wellness Center 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *