/
/
Eveniment aniversar Shiseido Spa at Stejarii Country Club

Eveniment aniversar Shiseido Spa at Stejarii Country Club

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Eveniment aniversar Shiseido Spa at Stejarii Country Club

15 februarie 2019 

În data de 13 februarie, echipa Shiseido Spa at Stejarii Country Club a ales să aniverseze 5 ani de activitate alături de clienții săi. Clienții fiind cei care au inspirat echipa în tot acest timp să le ofere servicii de top și experiențe memorabile. 

Evenimentul s-a desfășurat în locația Stejarii Ballroom și a fost prezentat de actrița Lia Gherman. Acesta a fost marcat de momente specifice civilizației nipone: recital de taiko, dansuri japoneze, paradă de costume japoneze, create de designer-ul roman, Laura Caraman, dar și de o gamă larga de specialități culinare precum sushi, ton sashimi si prajituri delicioase. 

Tot în cadrul evenimentului au fost reamintite premiile câștigate de Shiseido Spa în cei 5 ani de activitate. Printre ele se numără: Spa of the Year 2016 si 2017 la premiile Top Hotel, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, Best Luxury Wellness Spa din România la prestigioasa gală World Luxury Spa 2016, Winner@Innovative Spa Concept la Espa Innovation Awards 2017, Best Country Spa, Best Day Spa, Best Destination Spa și Best Signature Spa Treatment din România la Gala Haute Grandeur Global Awards Dubai 2018, precum și multe altele.

Spa of the Year 2016 si 2017 la premiile Top Hotel, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, Best Luxury Wellness Spa din România la prestigioasa gală World Luxury Spa 2016, Winner@Innovative Spa Concept la Espa Innovation Awards 2017, Best Country Spa, Best Day Spa, Best Destination Spa și Best Signature Spa Treatment din România la Gala Haute Grandeur Global Awards Dubai 2018 , precum și multe altele.

Domnul Dan Zibacinschi – Director General Orbico România, importator al produselor Shiseido în România și domnul Sorin Vasilache, managerul Shiseido Spa România, care coordonează activitatea zilnică a locației, au urcat pe scenă pentru a mulțumi invitaților si întregii echipe Shiseido.

Shiseido Spa at Stejarii Country Club este primul spa internațional din România. O locație superbă care oferă o gamă variată de tratamente Shiseido și tratamente adiționale, alături de facilitățile de relaxare ale Spa-ului. Spa-ul pune la dispoziție suite de terapie, piscină, zone de relaxare, Hammam, saună, salon de înfrumusețare si studio wellness. 

Printre procedeele de relaxare renumite menționăm:

  • experiența japoneză de spa inspirată de tradiția Onsen, un ritual de îmbăiere vechi de secole;
  • o colecție diversă de tratamente faciale și corporale inovatoare;
  • o gamă variată de masaje specifice, disponibile exclusiv la Shiseido Spa;
  • programe de nutriție personalizate;
  • sesiuni de fitness și pilates;
  • produse premium care întregesc experiența de relaxare.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesați site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați:

Ioana Sandu

Marketing Coordinator 

Email: ioana.sandu@stejariicountryclub.ro, Telefon: (+40) 758 091 908

Eveniment aniversar Shiseido Spa at Stejarii Country Club

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *