/
/
Ensana Hotels anunță o nouă destinație în portofoliul său

Ensana Hotels anunță o nouă destinație în portofoliul său

Ultima actualizare în 04 Sep 2023
|

linkedln aquahouse exteriour

Ensana, principalul operator hotelier în domeniul hotelurilor de spa medical, este onorată să anunțe extinderea portofoliul său de hoteluri SPA. Din acest an, locația Hotelul Aquahouse Hotel & SPA din Sf Constantin și Elena, Bulgaria, se alătură destinațiilor de top Ensana. Bulgaria este acum parte a locațiilor premium marca Ensana din România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Grecia (va opera din 2025/2026) și UK.

” Suntem foarte fericiți să anunțăm că extindem brandul Ensana în Bulgaria, o țară cu o bogată istorie spa, care datează încă din vremea romanilor”, a spus Frank Halmos, CEO of Ensana.

Compania Ensana va prelua managementul hotelului de la 1 octombrie și își va pune profesionalismul și experiența în slujba creării unui concept unic de concepte și pachete de tratament care vor avea la bază resursele naturale și expertiza medicală.

“Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Ensna, care ne va ajuta să livrăm un concept unic de servicii medicale care vor contribui atât la prevenția, cât și la îmbunătățirea stării de sănătate a oaspeților noștri, în condiții de ospitalitate premium. Să aducem Ensana în stațiunea Constatin & Elena face parte din strategia noastră pe termen lung și contribuie la dezvoltarea stațiunii drept un resort annual dedicat mării, spa-ului și deliciilor culinare. Apa termală vindecătoare, precum și celelalte reusurse naturale ale stațiunii, alături de expertiza Ensana, vor crea servicii unicat, care vor exista doar aici. Suntem nerăbdători să începem acest nou capitol”, punctează  Lyubomir Stamboliyski, Director de Vânzări și Marketing al stațiunii Sf Constantine & Helena.

Aquahouse Hotel & SPA este un hotel de 5 stele, construit și deschis în anul 2022, situat în stațiunea Sf Constantin și Elena din Bulgaria. Aici, în acest loc de la malul Mării Negre, primii turiști au venit încă din 1908, stațiunea fiind, de altfel, prima de acest fel de la Marea Neagră.

Hotelul oferă o experientă ospitalieră extraordinară în cele peste 400 de camere și suite ale sale, cu vedere la Marea Neagră.

Hotelul oferă o întreagă serie de proceduri și terapii medicale, spa & wellness, care au la bază apa termală vindecătoare, care este o resursă de frumusetețe și sănătate de secole.

Noua locație Ensana deține o colecție impresionantă de piscine interioare și exterioare, precum și o largă zonă termală, care include saune, băi cu aburi și alte facilități. Apa minerală termală are 46 de grade Celsius și este folosită cu succes în tratamente de prevenție și vindecare a bolilor cardiovasculare, endocrine, precum și în afecțiuni ale sistemelor nervoase și musculo-scheletal.

Proprietățile vindecătoare ale apei termale ajută totodată oaspeții să își îmbunătățească întreaga stare de sănătate, precum și sistemul imunitar.

Hotel Aquahouse Hotel & Spa duce mai departe moștenirea romanilor care au folosit izvoarele termale din Bulgaria încă din secolul 4 I.C.

Despre Ensana Health Spa Hotels:

Ensana este principalul operator de hoteluri spa din Europa, care operează în prezent 27 de hoteluri din Cehia, Ungaria, Slovacia, România și UK. Fiecare dintre aceste hoteluri se află situate în destinații balneare, renumite pentru resurselor lor naturale binefăcătoare. Ensana a dezvoltat un concept innovator, integrativ de sănătate, care are la bază resursele naturale locale și expertiza medicală asistată de metode de tratament modern. Grupul Ensana se dedică permanent îmbunătățirii stării de bine și de sănătate a oaspeților săi, oferind soluții de tratament adaptate fiecărui buget.

linkedln aquahouse fount

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *