/
/
Emblematicul Dior Spa din Paris prezintă ritualuri și tratamente noi într-un cadru infuzat de lumină naturală

Emblematicul Dior Spa din Paris prezintă ritualuri și tratamente noi într-un cadru infuzat de lumină naturală

27 Sep 2023
|

Dior Spa Paris 2

  • Noutățile în materie de renovare includ Dior Light Suite, dotată cu un tavan cu LED-uri care imită lumina naturală produsă de soare.
  • Meniul spa-ului a fost actualizat cu o serie de opțiuni noi de tratament, inclusiv ritualuri concepute exclusiv pentru Dior Spa Plaza Athénée.
  • Filiala pariziană a Dorchester Collection, Hôtel Plaza Athénée, a reîmprospătat spa-ul Dior cu facilități noi și programe exclusive de wellness.

Dotat cu cinci camere pentru tratamente individuale, o cameră pentru tratamente în cuplu, o saună și un hamam, Dior Spa Plaza Athénée a fost inaugurat în 2008 și este spa-ul emblemă al brandului Dior.

Tratamente noi

În urma renovării, spa-ul găzduiește prima cameră de tratament specializată pe terapie solară.

Noua Dior Light Suite dispune de un tavan cu LED-uri care imită lumina naturală produsă de soare, cu trei niveluri de intensitate disponibile: energizant, relaxant și regenerant. Conform Dior, tehnologia oferă oaspeților cantitatea ideală de lumină solară pentru a-și regla ceasul biologic, pentru a reduce stresul și pentru a-și restabili energia.

Camera este echipată pentru a oferi trei tratamente exclusive, personalizate, utilizând diferite intensități de lumină:

  • Ritualul Recharge este conceput pentru a trezi atât corpul, cât și mintea, armonizând ceasul biologic și stările de spirit. Debutează cu o licărire blândă a zorilor, intensificându-se treptat în strălucirea soarelui de la amiază, totul în timp ce corpul se trezește, învăluit în albastrul calm al cerului.
  • Experiența Recover este concepută pentru a învălui oaspeții în luminozitatea zilei, culminând într-o amurg cald de culoare ambrată care ajută la recuperare și la un somn odihnitor. Promițând o relaxare profundă, aceasta experiență combină și un masaj calmant, o fază de somn și la final câteva tehnici revigorante.
  • Tratamentul Rest invită oaspeții să se relaxeze pe fundalul unei lumini de apus. Servind drept cameră de decompresie înainte de culcare, acest ritual alternează între stimularea senzorială prin lumină și masaje relaxante pentru a reduce tensiunea musculară, intercalate cu momente de relaxare pentru a reduce stresul fizic și mental.

Toate cele trei ritualuri au o durată de 105 minute și costă 450 de euro fiecare.

Oaspeții care au rezervat orice alt tratament facial și/sau corporal de 90 de minute pot, de asemenea, solicita să li se efectueze tratamentul în camera specializată și să-și upgradeze experiența cu terapia luminii.

Facilități noi

Spa-ul a fost, de asemenea, dotat cu o zonă de relaxare pentru înainte și după tratamente. Spațiul oferă acces la sucuri de fructe și legume, o selecție de ceaiuri de plante, suplimente alimentare și accesorii Dior Wellness.

Adiacent acestuia, un nou Studio de Fitness – în parteneriat cu Gymate – oferă un spațiu dedicat pentru fitness fizic și mental. Oaspeții pot explora o gamă de activități, inclusiv alergare, yoga, Pilates și meditație.

Dior Spa Paris

Actualizarea meniului spa-ului

În plus față de tratamentele cu terapie bazată pe lumină naturală, meniul spa-ului a fost extins cu ritualuri noi concepute exclusiv pentru spa-ul Dior.

Denumit Le Soin Dior Privé Sur-Demande, primul tratament este disponibil fie ca protocol facial, fie corporal, în funcție de preferința oaspeților. Ambele opțiuni includ electrostimulare și/sau crioterapie.

În timpul tratamentului facial de 90 de minute, terapeuții lucrează pentru a netezi, umple, ridica și resculpta pielea.

Tratamentul corporal de 120 de minute vizează organele implicate în detoxificare. Pentru a prelungi acest proces de purificare, se folosește o serie coregrafiată de mișcări pentru a reduce umflarea și a revitaliza pielea.

Dior a completat revizuirea meniului spa-ului cu patru ritualuri de trei ore create pentru corp, față și minte, respectiv:

  • Terapia Dior D-Tox, față și corp – 225 de minute
  • Terapia Dior D-Stress, față și corp – 210 minute
  • Terapia Dior D-Vibe
  • Terapia Dior D-Fit

Dior își extinde prezența în lumea spa-ului

Deși marca Dior este cunoscută în primul rând ca o casă de modă, compania deținută de LVMH s-a extins în lumea spa-urilor și a frumuseții în ultimii ani și acum cuprinde trei spa-uri de marcă, o linie de îngrijire a pielii, o colecție de machiaj și o gamă de parfumuri.

Pe lângă Dior Spa Plaza Athénée, se mai găsesc spa-uri Dior în Maroc și Franța.

Sursa informatii si foto:  Spabusiness.com

Dior Spa 3

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *