/
/
Editie Speciala: Gala Top 50 Hoteluri de Business, editia a V-a

Editie Speciala: Gala Top 50 Hoteluri de Business, editia a V-a

Ultima actualizare în 26 Feb 2023
|
Editie Speciala: Gala Top 50 Hoteluri de Business, editia a V-a
Editie Speciala: Gala Top 50 Hoteluri de Business, editia a V-a

Bună ziua,

Avem marea plăcere de a vă invita la Gala Top 50 Hoteluri de Business, ediția a V-a, un eveniment care recunoaște și premiază excelența din industria hotelieră românească. Evenimentul va avea loc luni, 6 martie 2023 începând cu ora 19.00, la Le Château Ballroom București, str. Turturelelor nr. 11.

La Gala Top 50 Hoteluri de Business vor fi premiate cele mai bune hoteluri de business de oraș și de stațiune, care, în urma evaluării pe baza indicatorilor financiari și calitativi, la care s-a adăugat votul juriului, au întrunit cel mai bun punctaj în clasament. În aceași timp, în cadrul evenimentului va fi lansat proiectul editorial Top 50 Hoteluri de Business, ed. V, care cuprinde lista completă a celor 50 de hoteluri, precum și interviuri și articole cu informații relevante despre industria hotelieră.

Top 50 Hoteluri de Business, atât prin gala de premiere, cât și prin proiectul editorial adiacent, reprezintă cea mai complexă și transparentă evaluare a industriei hoteliere românești, evidențiind, anual, evoluția pieței și a standardelor din ospitalitate. Evenimentul va reuni reprezentanți ai top managementului celor mai importante hoteluri din România, precum și profesioniști din domenii conexe industriei ospitalității.

Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem alături la GalaTop 50 Hoteluri de Business, pentru a celebra împreună performanțele industriei ospitalității. Invitația este valabilă pentru două persoane.

Participarea este gratuita pentru reprezentanții companiilor hoteliere. Pentru a vă rezerva un loc în sală, completați formularul de inscriere – https://forms.gle/J3SZaJzvBVcPMnfr9 până pe data de 1 martie 2023.
Pentru inscrierea reprezentanților furnizorilor si companiilor din domenii conexe, trimiteti o solicitare la ruxandra.petrea@trade.media sau adriana.marinescu@trade.media și veți beneficia de un discount de 20% din taxa de participare.

Mulțumim!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *