/
/
Detoxifiere prin sauna

Detoxifiere prin sauna

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Teleferic SPA BB 188 1024x683 1

Detoxifiere prin sauna. Corpul uman se autointretine cu precizia unei masinarii, coordonand activitatile chimice de care depinde orice fiinta. Insa atunci cand sistemul imunitar este slabit si alimentatia este nesanatoasa, el nu mai functioneaza corespunzator.

              Ce ai de facut? Elibereaza-te de toxine, incarca-te cu vitalitate, detoxifiaza-te cu ajutorul saunelor de la Teleferic Spa Center din cadrul Teleferic Grand Hotel. Cum pot influenta ele starea ta de sanatate? Caldura ridicata determina transpiratia abundenta si, totodata, deschide porii pentru eliminarea reziduurilor din corp. In plus, in urma tratamentului sunt eliminate celulele moarte de la suprafata pielii, lasand-o proaspata si catifelata.

Detoxifiere prin sauna: la Teleferic Spa Center te poti bucura de:

  • Sauna Finlandeza – este o baie cu aer uscat, fierbinte, in care temperaturile depasesc 60 de grade Celsius. Aceasta nu doar ca detoxifiaza, dar si ajuta la crearea echilibrului intre trup si suflet.
  • Infrasauna – stimuleaza metabolismul si limiteaza evolutia virusilor si a bacteriilor;
  • Baia de vapori – pe langa efectul de detoxifiere, ea reda rapid vitalitatea, ingrijeste si curata porii, detensioneaza muschii si stimuleaza circulatia sanguina.

              Chiar daca sauna este unul dintre cele mai eficiente mijloace de detoxifiere, nu uita ca si alimentatia este foarte importanta. Consuma cat poti de des broccoli, somon, avocado, ulei de masline, fructe de padure, varza, iaurt si kefir. Pentru ca ficatul proceseaza tot ce intra in organism, tot el este responsabil cu detox-ul organismului impreuna cu caile de eliminare.

Teleferic Grand Hotel

*** Toxinele sunt alimente procesate, conservate, hipercalorice, non-nutritive (ulei, făinuri, orice dulce rafinat în afară de fructe întregi proaspete, alimente naturale supraprelucrate termic).

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *