/
/
De la tunsoare stratificată la bob: Descoperă 9 tunsori medii ce se poartă în 2024!

De la tunsoare stratificată la bob: Descoperă 9 tunsori medii ce se poartă în 2024!

Ultima actualizare în 13 Jan 2024
|

shutterstock 2190574501

Începutul de an vine cu o serie de noutăți și în materie de hairstyling. Ești curioasă să afli care sunt noile tendințe pentru păr și ce anume ți s-ar potrivi? Tunsorile din 2024 urmează tendința care a caracterizat ultimele luni, și anume cea a look-urilor cu întreținere redusă.

Scurte, medii sau lungi, noile tunsori 2024 fac ca toată lumea să fie mulțumită și, în plus, răspund oricărui tip de nevoie.

De la părul stratificat la bob, părul mediu este cea mai populară tunsoare, deoarece este ușor de personalizat. Fie că sunt asimetrice, stratificate, drepte, ondulate sau pe un păr creț, de fapt, tunsorile medii se pretează la toate tipurile de păr și fizionomii. Combinate cu breton, smoc, cărare centrală sau laterală, toate aceste coafuri sunt ușor de gestionat și sunt foarte practice, deoarece părul poate fi prins / disciplinat în coafuri infinite.

Tunsorile scurte, androgine și îndrăznețe vor fi foarte populare atât în rândul persoanelor mai tinere, cât și al celor peste 50 de ani.

Tunsorile medii nu vor mai fi super drepte, ci ușor stratificate. Printre tendințele destinate lungimilor medii, rămân Bobul lung și tunsoarea Shag.

Stratificarea va fi protagonista în ceea ce privește tunsorile lungi ale anului: boom-ul Butterfly Cut va continua, mai ales atunci când este combinat cu bretonul Birkin (look-ul inspirat de Jane Birkin), un alt must-have al acestui 2024.

Ți-am stârnit interesul?

Iată 9 modele de tunsori medii în ton cu cele mai votate nuanțe de păr din acest an, reperate direct de pe podiumurile din Paris, din care să te inspiri: Tunsoare medie pentru păr negru, ondulat, păr blond, castaniu, pentru nuanța auburn, tunsoare medie pentru păr de culoarea mierii, pentru păr cu cărare laterală, tunsoarea medie stratificată și tunsoare stratificată pentru nuanța de păr castaniu mediu.

Ai decis? Ce tunsoare ți se potrivește?

       Ai părul creț sau ondulat și întâmpini probleme atunci când îți aranjezi părul? Londa Professional îți vine în ajutor cu soluții salvatoare: „Dacă ai un păr ondulat, știi deja că acesta este lipsit de strălucire, greu de manevrat și uscat, ca urmare a texturii sale. În plus, acest tip de păr își modifică forma din cauza umidității ridicate și se electrizează ușor. De aceea, părul tău are nevoie de o îngrijire specială pentru a păstra forma buclelor și a onduleurilor. Când alegi serumul, ai nevoie de ingrediente care netezesc suprafața firului și oferă suplețe și elasticitate în același timp. Și îți mai dau un pont: Caută produse care conțin ingrediente precum extractul de cașmir sau șampanie, uleiul de avocado și aminoacizi pentru un aspect glossy,” recomandă Valentin Sava, hairstylist Londa Professional.

 

Ți-ai ales tunsoarea? Încă un pas: Pentru fixare, încearcă fie Serul Anti-Static Satin On, fie Uleiul cu formula ușoară Velvet Oil, ambele de la Londa Professional și ești gata să ieși în evidență!

Urmează sfaturile specialiștilor și bucură-te de noul tău look în tendințe!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *