/
/
De ce să alegi Country Spa ca destinație de wellness?

De ce să alegi Country Spa ca destinație de wellness?

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
De ce să alegi Country Spa ca destinație de wellness?
Foto: Country Spa Health & Beauty Retreat

Când a fost ultima dată când te-ai simțit într-un echilibru total? Trăim într-o epocă în care stresul vieții cotidiene împreună cu factorii de mediu externi, precum poluarea sau virusurile ne afectează în mod constant organismul, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional. De aceea, suntem mereu în căutarea unor noi metode de relaxare, echilibrare și înfrumusețare, într-un cuvânt de „wellness”. Country Spa Health & Beauty Retreat este centrul complet de sănătate și îngrijire conceput pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta din toate punctele de vedere.

De ce să alegi Country Spa Health & Beauty Retreat ca destinație de wellness? Iată care sunt principalele motive:

1. Servicii de combatere a stresului

Cu o listă vastă de servicii, Country Spa pune pe primul plan starea de bine și de relaxare a fiecărui client. Stresul, afecțiunea secolului XXI, resimțit pe termen lung, duce la epuizare psihică și fizică. Pentru unii dintre noi a devenit un mod de viață. Prea grăbiți să facem față problemelor, uităm să ne oprim și să ne controlam stresul. Astfel, la Country Spa găsești programe integrative menite să alunge stresul prin combinarea personalizată a serviciilor în funcție de nevoile fiecăruia. Programele „Yoga Tranquility Detox” și „Tranquility” sunt doar două dintre cele șase disponibile la centrul wellness.

2. Conectare la natură la Country Spa – destinație de wellness

Fiind situat într-un cadru natural de excepție, pe malul lacului Snagov și în apropierea pădurii Snagov, într-un climat deosebit și nepoluat, conectarea la natură este iminentă. Specialiștii Country Spa au fructificat acest aspect, oferind activități deosebite, rar întâlnite în alte centre de profil: power walking, plimbări cu barca, yoga în aer liber, thai chi. Mai mult decât atât, serviciile Spa își propun să mențină ideea de natură, astfel încât sunt folosite produse cu ingrediente naturale organice, precum tratamentele faciale Lakshmi. Atunci când te reconectezi cu mediul natural, iți poți îmbunătăți starea de spirit, ai o dispoziție mult mai bună, gândești mult mai pozitiv și te simți mult mai liniștit și-n armonie cu lumea care te-nconjoară.

3. Alimentație echilibrată

Când vine vorba de starea de bine, știm că totul începe din interior. Iar alimentația este un subiect foarte important. În cadrul șederilor la Country Spa, vei avea parte de meniuri variate, în funcție de nevoile și dorințele tale, astfel încât să beneficiezi de rezultate maxime. Spre exemplu, o dietă alcalină restabileşte echilibrul pH-ului şi creşte nivelul de energie. Pentu a te bucura de o stare de sănătate optimă, pH-ul sângelui ar trebui să rămână uşor alcalin şi, pentru a asigura alcalinitate trebuie să consumi mai multe alimente alcaline şi mai puţine alimente acide. Lasă nutriția în grija specialiștilor Country Spa și tu bucură-te doar de beneficiile acesteia.

4. Specialiști în meditație la Country Spa – destinație de wellness

A te cunoaște pe tine însăți este punctul de plecare către o viață echilibrată, plină de sens și valoare. Meditația Mindfulness este una dintre cele mai apreciate metode de atingere al acelui prag de cunoaștere. Dacă îți dorești să iei parte la o astfel de activitate, specialiștii Country Spa sunt pregătiți să te ințieze în practicile meditației. Vei remarca o consistentă îmbunătățire a atenției, o claritate mentală, dispariția reacțiilor negative și apariția unei stări de pace interioară.

5. Destinație de vacanță, aproape de casă

Pentru că știm cât de neplăcută este aglomerația de pe Valea Prahovei, Country Spa oferă tot ce ai nevoie pentru o vacanță relaxantă la doar 20 de minute de București. Servicii de cazare de 5 stele, meniu complet, tratamente Spa și servicii de cosmetică, toate aceste într-un singur loc. Bucură-te de o vacanță departe de grijile cotidiene, dar aproape de casă într-un cadru natural, plin de armonie!

Așadar, dacă îți dorești un loc în care să te simți ca în vacanță, să te conectezi cu natura, dar și cu tine însuți, să te relaxezi la Spa și să te încarci cu energie, dar să nu fie departe de București, Country Spa Health & Beauty Retreat este ceea ce ai tu nevoie. Vizitează www.countryspa-retreat.ro pentru a vedea întreaga listă de servicii.

Country Spa Health & Beauty Retreat

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *