/
/
Cycling Indoor – ce ar trebui sa stie un incepator

Cycling Indoor - ce ar trebui sa stie un incepator

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Cycling Indoor - ce ar trebui sa stie un incepator
Cycling Indoor – ce ar trebui sa stie un incepator

Cycling Indoor – ce ar trebui sa stie un incepator? Clasele de Cycling Indoor au castigat tot mai mult interes din partea celor care doresc un program de miscare, beneficiile acestui tip de sport fiind de necontestat. Cursurile de Cycling Indoor pot fi urmate cu usurinta de catre persoanele incepatoare, chiar si de cele care nu au facut niciodata sport. Aceasta pentru ca in clasele de Spinning atat rezistenta pedalelor, cat si efortul individual pot fi personalizate, astfel incat orice participant sa reuseasca sa finalizeze antrenamentul fara a simti o stare de oboseala coplesitoare. 

Cursurile de Cycling Indoor sunt chiar recomandate pentru persoanele care au o viata sedentara si isi doresc un program de miscare care sa nu le puna in pericol articulatiile. La orele de Cycling Indoor nu este necesar sa lucrezi cu greutatea corpului, practic musculatura picioarelor lucreaza pe bicicletele performante fara a pune presiune pe articulatii. Acesta este si motivul pentru care clasele de Cycling Indoor pot fi recomandate persoanelor cu forme usoare de artrite (insa nu in puseul inflamator).  

Este important echipamentul? 

Atat incaltamintea, cat si echipamentul poate fi de ajutor si chiar este recomandat sa va interesati de acest aspect inainte de a va inscrie la clasele de Cycling Indoor.

Asadar pantalonii cat mai stramti va feresc de riscul de agatare in pedale, iar incaltamintea sportiva va asigura o buna aderenta la fixarea talpii in pedala. Un tricou lejer sau un maiou este de ajutor pentru a nu va supraincalzi organismul. Veti mai avea nevoie de un prosop, dar si de apa pentru hidratare, caci da, la aceste cursuri veti transpira.  

Sunt recomandate cursurile de Cycling Indoor daca doresc sa pierd cateva kilograme? 

Cursurile de Cycling Indoor se numara printre cele mai recomandate atunci cand vine vorba despre silueta. De ce aceasta? Pentru ca intr-o singura sedinta de Spinning se pot pierde pana la 1000 de calorii, poate chiar mai mult decat daca ati alerga pe banda.  Avantajul claselor de Cycling Indoor il reprezinta faptul ca efortul nu este atat de greu de suportat comparativ cu alte programe de miscare. Organismul se obisnuieste rapid, efortul poate fi dozat, iar instructorii nostri au grija sa alterneze momentele foarte dinamice cu cele de relaxare activa.  

Ca bonus, trebuie sa stiti ca la cursurile de Cycling Indoor nu aveti timp sa va plictisiti, dar nici sa va zboare gandul la grijile cotidiene.

Instructorii Aviatiei Wellness Center v-au pregatit programe in care trebuie sa realizati tot felul de activitati cu restul corpului sau sa va puneti imaginatia la treaba in timp ce pedalati. In acest fel timpul trece usor, va distrati, caloriile sunt arse si realizati totodata o excelenta ora cardio.  

Cycling Indoor – ce ar trebui sa stie un incepator: Exista contraindicatii?

Acest tip de sport este recomandat aproape oricui, chiar si copiilor. Exceptie fac acele persoane care nu au in general acordul medical pentru a face miscare, dar si cele care se afla in perioada de recuperare sau care sufera de o afectiune contagioasa. Daca aveti cea mai mica indoiala privind participarea la cursurile de Cycling Indoor, intrebati medicul dumneavoastra. In sezonul rece clasele de Cycling Indoor reprezinta o adevarata provocare pentru cei care doresc un program cardio, insa vremea nu le permite sa lucreze in aer liber. 

Aviatiei Wellness Center 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *