/
/
Cvartet spa la Ana Aslan Eforie Nord

Cvartet spa la Ana Aslan Eforie Nord

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Cvartet spa la Ana Aslan Eforie Nord
Ana Aslan Health Spa, Eforie Nord

O parte din echipa despreSpa.ro a profitat de faptul ca vara a inceput sa dea tarcoale si a facut un popas la Eforie Nord. Mai exact, la Ana Aslan Health Spa, care a lansat anul acesta un nou program axat pe frumusete si health coaching, pregatind totodata multe surprize celor care le vor calca pragul. Am testat in total patru terapii despre care va oferim detalii in randurile care urmeaza. 

Profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru Fiziologie si Medicina in 2008 considera ca preventia este medicina viitorului si ca aceasta trebuie scoasa din spitale si sa fie dezvoltata in locurile in care omul modern isi desfasoara activitatea. Cu siguranta cei de la Ana Aslan Health Spa sunt complet de acord cu acest aspect! Indiferent de varsta, preventia in sanatate trebuie sa ne preocupe pentru a ne putea bucura mai tarziu de clipele frumoase alaturi de cei dragi. Gasesti toate ingredientele necesare unei stari de bine complete, ce cuprinde minte, trup si suflet deopotriva: briza marii, gradina, terapiile wellness si de infrumusetare, apa sarata si namolul din Lacul Techirghiol. Noi am ales un „cvartet” de terapii, care – combinate – ne-au facut sa ne simtim minunat! 

Cvartet spa

Dus-masajul Vichy a durat doar 15 minute, dar a fost un adevarat rasfat cu adrenalina pentru intregul corp. Cascada de apa, impreuna cu masajul manual, au contribuit la relaxarea totala a musculaturii, la activarea circulatiei si implicit la un aspect luminos si  proaspat al pielii.

Tratamentul Revolution Eyes ii este dedicat zonei sensibile din jurul ochilor. Este un masaj delicat, dar totusi revitalizant, care are o actiune remodelatoare, de netezire a liniilor fine. Acest lucru este posibil datorita faptului ca este activata circulatia sangvina locala, iar tesuturile sunt oxigenate. 

A urmat baia cu alge, care nu numai ca induce o stare de relaxare profunda, dar stimuleaza si arderile de grasime prin puterea anticelulitica a plantelor binefacatoare. Se foloseste apa sarata din lacul Techirghiol, iar aceasta hidrateaza si hraneste in profunzime pielea. Efectul este vizibil instant!

„Cireasa de pe tort” a constat in masajul Lava Shells. Vedetele terapiei sunt scoicile naturale cu proprietati de autoincalzire – acestea aluneca de-a lungul corpului pe tot parcursul celor 55 de minute de tratament, topind contracturile si tensiunile musculare, vindecand anxietatea si invaluind pacientul intr-o stare ideala de relaxare.

Durata: 15-55 minute

Pret: incepand cu 70 de lei

Unde: Ana Aslan Health Spa

www.anahotels.ro/europa/spa

Str. Republicii, nr. 13, Eforie Nord, +40 241 741 71

Articolul a fost publicat in Revista Spa & Wellness, editia mai 2016

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *