/
/
Cu familia la munte, în siguranță

Cu familia la munte, în siguranță

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Cu familia la munte, în siguranță
Cu familia la munte, în siguranță

Cu familia la munte, în siguranță – Vara are mereu o energie specială, un elan de bucurie pe care nu îl poți regăsi nicicând altcândva. Vara, ne veselim mai mult, petrecem mai mult, trăim mai din plin. Mai ales, atunci când suntem cu toți cei dragi, la munte, la răcoare și aer ozonat.

Ce zici? Te-ar tenta o expediție spre vârf, în plină vară? Dacă ai știi ce frumos este Vârful Postăvarul acoperit de iarbă și de flori… Ce fain miros brazii și ce curat e aerul, sus de tot. Ia-ți familia și bucurați-vă de România, de Poiana, de clipe faine și tihnite. Propunerea noastră de azi? ANA Hotels din Poiana Brașov. Ei au gândit oferte variate pentru sejururi în familie sau pentru evadări la munte. De orice fel, dar în siguranță.

Situată la o altitudine de 1020 metri, Poiana Brașov e dornică să îi primească pe toți amatorii de drumeții montane. Și crede-ne pe cuvânt că, toate culmile din Postăvaru și Poiana Brașov sunt destinații perfecte pentru o zi toridă de vară. Răcoarea și spectacolul cărărilor de munte și a pereților stâncoși te vor atrage și te vor încânta peste măsură. Ia muntele la pas alături de toți ai tăi, mici și mari, și trăiți bucuria ascensiunii.

Cu familia la munte, în siguranță. Masivul Postăvarul face parte din Munții Bârsei și este o încântare la fiecare pas.

Lasă-ți ochii să se bucure de priveliștea verde ce ți se desfășoară în față și umple-ți plămânii cu aer curat.Veți întâlni în traseele/plimbările voastre paltini de munte, scoruși, stejari, mesteceni, plopi, anini,frasini, carpeni, fagi, brazi, molizi, pini, ienupări, zmeuri, soci, aluni. Admirați florile pline de gingășie și culoare: clopoței, papucul doamnei, garofițe de stâncă, angelică, crini, gălbinei, rododenroni și flori de colț.

Nu uita: orice incursiune în natură trebuie percepută multisenzorial. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de o vacanță la superlativ, la întoarcerea la hotelul Sport sau Bradul, profită de spa, de relaxare și răsfăț. Poți alege oricare dintre terapiile din meniul ANA Spa la Poiana Brașov. Cu ajutorul lor, vei putea alunga stresul și îți vei întări imunitatea. Masajele de relaxare cu uleiuri esențiale sau pietre calde vor topi stresul, pe când terapiile medicinei antice îi vor reda corpului echilibrul natural.

Vacanța asta trăiește-o altfel! Vino în Poiana Brașov, la munte, la răcoare. Te așteptăm la ANA Hotels Poiana Brașov. Află mai multe despre pachete si ofertele ANA Hotels pe www.anahotels.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *