/
/
Crioterapia – pentru slabire localizata si remodelare corporala

Crioterapia - pentru slabire localizata si remodelare corporala

24 Jul 2017
|
Crioterapia - cea mai avansata metoda pentru slabire localizata si remodelare corporala
Un aspect fizic armonios reprezinta idealul greu de atins in conditiile create de stilului de viata al societatii moderne. Atentia dedicata propriei persoane a devenit un lux, din cauza lipsei timpului. Astfel, ca orice tehnica de slabire si remodelare trebuie sa fie rapida si eficienta. Specialistii in estetica corporala se adapteaza la cerintele secolului vitezei si propun tehnici inovatoare cu rezultate de durata.
 
Una dintre tehnicile cele mai apreciate este Crioterapia. Aceasta implica un tratament care scade temperatura zonelor vizate, prin actiunea unui gel special. Efectul tratamentului fiind completat de cel al pompelor cu vacuum care, prin compactarea tegumentului, la rece, ofera tonus si fermitate. Lamele din interior, au efect de racire asupra zonei pe care se aplica aparatul, pana cand celulele adipoase sunt inghetate si distruse. Astfel, acestea vor fi eliminate din organism prin drenajul limfatic in urmatoarele saptamani.

Fiind o procedura noninvaziva, bazata pe criolipoliza si vacuum, considerata echivalentul liposuctiei chirurgicale, Crioterapia reduce definitiv stratul de grasime de pe coapse, solduri, abdomen, genunchi, brate etc. Aceasta actioneaza doar asupra tesutului gras si nu afecteaza alte tesuturi, muschii, nervii sau organele.
 
Pentru obtinerea rezultatelor dorite, trebuie luate in considerare indicatiile specialistului care realizeaza procedura: consumul sporit de lichide, o alimentatie cat mai echilibrata din care sa fie excluse zaharurile, produsele fainoase si prajelile, completand cu activitati sportive.
 

Crioterapia

Este contraindicata in urmatoarele cazuri: cancer sau boli de piele, probleme hepatice, diabet sau boli cardiace, femei insarcinate, pacienti sensibili la frig, degeraturi sau urticarie la frig, fragilitate capilara accentuata, varice proeminente, interventii chirurgicale realizate cu mai putin de 6 luni inaintea terapiei sau alte probleme de sanatate grave.
 
La Shiseido Spa, o sedinta poate varia intre 30 si 45 de minute, in functie de factori precum grosimea stratului adipos, tipul de piele si alte nevoi specifice ale pacientului, stabilite impreuna cu terapeutul.
 
Pentru aceasta vara, Shiseido Spa va pune la dispozitie doua pachete de remodelare, care combina Crioterapia cu alte tehnici inovatoate, prin intermediul carora veti obtine rezultate rapide:
 
Primul pachet, combina 3 sesiuni de crioterapie cu 6 sesiuni de lipomasaj mecanic (cu LPG Cellu M6), pentru a slabi in centimetri si pentru a obtine o piele mai ferma, fara celulita | 2020 lei
 
Al doilea pachet, combina 3 sesiuni de crioterapie cu 6 masaje de remodelare pentru solduri, picioare si talie (45’). Acest masaj se concentreaza pe zonele cel mai frecvent afectate de retinerile de apa si de celulita si consta intr-o succesiune de miscari precise, care stimuleaza circulatia sanguina si drenajul limfatic, stimulaza lipoliza si elimina grasimile |1960 lei
 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare