/
/
CRÈME DE LA CRÈME – Cea mai eficientă soluție anti-aging!

CRÈME DE LA CRÈME – Cea mai eficientă soluție anti-aging!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Teleferic SPA BB 467 1024x683 1

CRÈME DE LA CRÈME. Așa este! Pielea are capacitatea naturală de a se regenera. Însă pe măsură ce îmbătrânim, acest proces natural de reînnoire încetinește. Faci parte din categoria persoanelor cu ten matur și riduri deja instalate? Nu îți face griji! Există soluții! Și există CRÈME DE LA CRÈME. Un ritual prețios, anti-aging și revitalizant, de care te poți bucura numai la Teleferic Spa Center în Poiana Brașov.

Caviarul, extractul de rozmarin, uleiul de avocado și vitamina E sunt ingredientele cheie ale acestui tratament. Ele realizează un cocktail perfect de întinerire pentru piele. Atuurile lor?

  • Caviarul este recunoscut pentru puterea sa extraordinară la nivel antioxidant și hidratant, iar extractul de caviar este extrem de util în combaterea efectelor îmbătrânirii. Acesta stimulează înnoirea celulară, redă fermitate tenului și îi oferă un plus de strălucire.
  • Extractul de rozmarin are puternice abilitați de reîntinerire ale pielii. Bogat în vitamine și antioxidanți, el oferă tenului matur un aspect mai suplu și mai ferm.
  • Uleiul de avocado este un mix natural de vitamina E, A și D. El este absolut perfect pentru pielea uscată sau îmbătrânită. Uleiul de avocado are efecte hidratante, emoliente, antirid, regenerante, cicatrizante și antibacteriene.

Tratamentul CRÈME DE LA CRÈME include și o îngrijire completă a mâinilor.

Pentru mai multe detalii accesează https://www.telefericgrandhotel.ro/spa/.

Preț – 222 lei (75 min)

Teleferic Spa Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *