/
/
Crema URIAGE pentru conturul ochilor revoluționează rutina de îngrijire a pielii sensibile

Crema URIAGE pentru conturul ochilor revoluționează rutina de îngrijire a pielii sensibile

Ultima actualizare în 21 Oct 2023
|

shutterstock 715698619

Printre inovațiile în domeniul frumuseții marca URIAGE se numără și URIAGE EAU THERMALECremă pentru conturul ochilor pe bază de apă termală.

De altfel, întreaga Gamă Eau Thermale încapsulează toată puterea hidratantă a apei termale Uriage în cadrul tratamentelor dermatologice eficiente. Combinate cu ingrediente active hidratante renumite, formulele din Gama Eau Thermale revitalizează toate tipurile de piele, chiar și pe cele mai deshidratate.

Crema URIAGE pentru conturul ochilor oferă o experiență unică de îngrijire a pielii, aducând beneficiile prețioase ale apei termale URIAGE în fiecare aplicare, pentru un contur al ochilor perfect hidratat, radiant, revigorat și luminos.

Textura fluidă ce stă la baza cremei facilitează o absorbție rapidă, în timp ce promite să revoluționeze rutina de îngrijire a pielii delicate din jurul ochilor. În plus, crema contur de ochi se remarcă prin tripla acțiune pe care o realizează la nivelul pielii: hidratare, anti-cearcăne, anti-edeme. Este o cremă fină, lejeră și nu conține parfum. Concret, iată cum acționează crema pentru conturul ochilor:

       Hidratează intens – Formula de bază conține complexul brevetat Hydro-Thermal ce hidratează și ajută la regenerarea pielii, și sulfat de Dextran, ce decongestionează micro-circulația din zona ochilor. Este eficientă împotriva cearcănelor și a edemului redând luminozitate zonei din jurul ochilor. Formularea sa netezește ridurile de deshidratare și oferă moliciune și elasticitate pielii. Zona conturului ochilor este hidratată imediat și își recapătă confortul, păstrând totodată un nivel optim de hidratare pentru o lungă perioadă de timp, datorită rezervelor sale de apă.

       Tolerabilitate ridicată – În plus față de beneficiile hidratante, apa termală URIAGE catifelează și calmează toate tipurile de piele, chiar și pe cele mai sensibile, datorită barierei brevetate (brevet exclusiv URIAGE), care ajută la protejarea pielii.

Formula unică a acestei creme se bazează pe proprietățile excepționale ale apei termale URIAGE, recunoscută pentru capacitatea sa de a calma, hidrata și proteja pielea sensibilă. Fără a conține parfum, crema pentru conturul ochilor URIAGE este concepută special pentru a minimiza riscul de iritații sau alergii, ceea ce o face ideală pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Așa cum am amintit deja, unul dintre punctele sale forte este acțiunea anti-cearcăne și anti-edem. Ingredientele atent selecționate acționează în sinergie pentru a reduce apariția cearcănelor și umflăturilor, redând un aspect revigorat și odihnit pielii din jurul ochilor. După aplicarea acestei creme-contur, pielea din jurul ochilor arată relaxată, hidratată, ridurile mici sunt mai puțin vizibile.  Utilizarea regulată a cremei poate contribui la obținerea unui aspect mai tânăr și mai luminos. De asemenea, s-a observat că intensitatea edemelor scade cu 41% și intensitatea cearcănelor scade cu 31% sub influența acestei creme contur de ochi.

O altă veste bună? Poate fi utilizată și de către purtătoarele de lentile de contact. Totodată, poate fi folosită în tratamente pentru piele sensibilă, tratamente pentru piele mixtă, tratamente pentru piele uscată și foarte uscată, tratament pentru piele iritată și în tratamente pentru piele normală spre uscată.

Se aplică dimineața și seara pe zona din jurul ochilor.

Important: Ambalaj recomandat și pentru călătorii!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *