/
/
Celebrează iubirea la SPA

Celebrează iubirea la SPA

29 Jan 2020
|
card despreSpa.ro
Celebrează iubirea la Spa

Celebrează iubirea la Spa – Anul acesta, de Valentine’s Day, nu mai ai nevoie de ajutorul celebrului Cupidon pentru a-ți demonstra iubirea. De ce? Pentru că avem pentru tine cel mai romantic și util cadou din câte există: Gift voucherul SPA de la desprespa.ro.

Cadourile memorabile sunt binevenite întotdeauna. Mai ales în cea mai romantică zi din an. Ai epuizat clasicele cadouri formate din cutii cu bomboane de ciocolată și flori ? Înseamnă că Gift voucherul SPA „va topi” de încântare inima persoanei iubite.

Iată câteva motive pentru care te îndemnăm să achiziționezi un voucher cadou personalizabil:

  • Este valabil în câteva zeci de centre SPA din România;
  • Poți alege orice terapie dorești dintr-o paletă largă de servicii;
  • NU plătești comision, prețul este același cu cel afișat în recepțiile centrelor spa partenere;
  • Alegi variantele care ți se potrivesc: livrare instant (prin e-mail) sau voucher/card, cu livrare în maximum 48 de ore lucrătoare.

Vizitele regulate la SPA ar trebui să facă parte din viața oricui. Pe lângă mișcare, mâncare sănătoasă, relaxare și un somn bun, două ore petrecute la SPA contribuie la un stil de viață sănătos și  mențin spiritul veșnic tânăr.

Celebrează iubirea la Spa. Iată în ce fel:

Te ajută să te relaxezi!

Toți avem un singur obiectiv: să ne destindem, să uităm de stres, să ne vindecăm. Prin urmare un centru wellness este locul ideal în care să le faci pe toate acestea.  Pe lângă masajele de relaxare, te poți deconecta la piscine, saune sau în zonele de relaxare.

Îți detoxifiază organismul!

Mediul înconjurător posedă o mulțime de toxine care ne dăunează atât fizic cât și mental. Terapiile de detoxifiere de genul exfolierilor fac posibilă îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii, aceasta fiind cel mai mare organ al corpului. Sesiunile de saună și împachetările permit eliminarea toxinelor cu ajutorul transpirației, iar masajul ajută la accelerarea circulației limfatice ceea ce conduce de asemenea la eliminarea toxinelor.

Te ajută să fii mai bine cu tine!

Meditația și starea de bine au numeroase beneficii pentru sănătate. Acestea îmbunătățesc relația cu familia și cei din jur, reduc stresul și depresia, intensificând starea de bine și fericirea interioară.

Gift voucherul SPA de la desprespa.ro – cel mai romantic cadou de Valentine’s Day!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare