/
/
Cel mai nou centru de wellness conștient (conscious wellbeing) in Knightsbridge, Londra

Cel mai nou centru de wellness conștient (conscious wellbeing) in Knightsbridge, Londra

30 Oct 2023
|

HIGH351987 230419 523401

  • The Hvn și-a deschide porțile la 17 octombrie oferind o abordare personalizată, bazată pe cercetare, care îi ajută pe cei care-l vor vizita să se simtă, să arate și să trăiască mai sănătos.
  • Oferta de servicii a centrului va include medicină tradițională indiană, japoneză și chineză, precum și medicină funcțională și estetică medicală, acupunctură, infuzii de vitamine, terapii corporale și terapii pentru susținerea sănătății intestinale și a stării hormonale.

HIGH351987 374690 364977

Un nou refugiu urban de wellness a fost lansat în Knightsbridge, Londra, dezvoltat de un trio de profesioniști din domeniile esteticii și medicinei, printer care și fosta CEO a Aromatherapy Associates, Muriel Zingraff.

Centrul, situat pe două niveluri, va funcționa cu o abordare integrată de tip 360 grade, utilizând terapii tradiționale – inclusiv medicina tradițională indiană, japoneză și chineză – medicină funcțională și estetică medicală, acupunctură, infuzii de vitamine și terapii corporale, precum și terapii pentru susținerea sănătății intestinale și stării hormonale.

Fiecare vizitator va fi invitat să devină „arhitectul propriei lor stări de bine, cu planuri personalizate susținute de protocoale bazate pe cercetări medicale”. La sosire, oaspeții vor beneficia de o consultație completă și personalizată pentru a li se genera planul de tratament. Fiecare program va fi decis de echipa multidisciplinară de medici, practicieni și specialiști terapeutici ai The Hvn.

Seminarii, cursuri și diverse programe educaționale vor fi, de asemenea, disponibile online și în persoană. Tematicile abordate vor include wellbeing, resetare mentală, osteopatie și nutriție.

Noul proiect este rezultatul muncii de echipă a Muriel Zingraff, CEO; Jo Harris, COO; și dr. Tanja Philips, director medical, combinând peste 70 de ani de experiență în domeniile medical și estetic.

Fondatoarele The Hvn consideră că au creat o nouă categorie în wellness care încurajează clienții să-și controleze starea de bine și să cuprindă viziunea lor de a arăta,a se simți și trăi mai sănătos.

HIGH351987 355560 780054

Experiențe imersive

Viziunea centrala a conceptului este să ajute oaspeții să se simtă mai bine atât pe interior, cât și pe  exterior. În acest sens, echipa a dezvoltat o experiență exclusivă de „baie în pădure” / forest bathing.

Noul spațiu de relaxare senzorială integrează elemente și sunete naturale și ciripit de păsări pentru a reduce tensiunea arterială și nivelul de cortizol.

În acest spatiu se găsește și un parfum-semnătură care conține fitoncizi – substanțe chimice emise de copaci, responsabile pentru efectele terapeutice exceptionale ale băilor în pădure, cum ar fi reducerea tensiunii arteriale.

Partenerii de wellness și spa ai refugiului includ HydraFacial, BC SoftWear și Lemi. În plus, oaspeții vor putea accesa colecția exclusivă de produse wellbeing a The Hvn în zona de retail a facilității.

Sursa spabusiness.com

HIGH351987 749706 809698

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *