/
/
Cel mai mare operator medical spa din Europa anunță crearea Ensana

Cel mai mare operator medical spa din Europa anunță crearea Ensana

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Cel mai mare operator medical spa din Europa anunță crearea Ensana - un nou brand de hoteluri spa specializate pe sănătate prin folosirea resurselor naturale și expertiză medicală modernă

         26 dintre cele mai iconice și prestigioase hoteluri-spa din Europa s-au reunit astăzi sub noul brand Ensana. Mai exact, Danubius Health Spa Resorts reunește toate hotelurile sale cu competențe medicale & Spa sub umbrela celui mai mare operator medical spa din Europa – Ensana.

         Derivat din cuvintele latine „sănătate” și „vindecare”, numele brandului Ensana reflectă principalele sale obiective. Grupul hotelier, care deține proprietăți în Republica Cehă, Ungaria, România și Slovacia, are ca obiectiv prinicipal punerea în valoare a puterii vindecătoare a resurselor naturale locale alături de cunoștințele medicale de specialitate. Totul pentru a sprijini și păstra sănătatea și bunăstarea oaspeților săi.

         Mark Hennebry, președintele grupului Ensana spune: „Suntem custozii unora dintre cele mai puternice și valoroase resurse naturale din Europa și le punem în valoare  în moduri noi, suprinzătoare și inovatoare, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea oaspeților noștri. Abilitatea noastră de a face acest lucru ne face unici și ne diferențiază ca un brand cu mare experiență, bazat pe decenii de cunoștințe.”

         Grupul Ensana A fost creat ca urmare a creșterii uriașe pe care turismul de sănătate și wellness a avut-o la nivel mondial. Este vorba despre o piață ce valoreaza 580 miliarde de euro[1], și care este estimată să crească până la 834 miliarde de euro  în 2022.

A fost creat ca urmare a creșterii uriașe pe care turismul de sănătate și wellness a avut-o la nivel mondial. Este vorba despre o piață ce valoreaza 580 miliarde de euro[1], și care este estimată să crească până la 834 miliarde de euro  în 2022.

         „Cautăm continuu să ne extindem și să descoperim noi oportunități. Am investit deja în mod semnificativ în hotelurile noastre și nu ne oprim aici. În viitor, vom implementa noi tratamente, vom oferi noi facilități de relaxare și desigur, locuri de muncă”, punctează Mark Hennebry.

         Grupul Ensana se mândrește cu locațiile din portofoliul său, care pun în lumină resurse naturale valoroase: izvoare de ape minerale, ape termale, nămoluri terapeutice, mofete și multe altele. De peste 200 de ani, experții medicali din proprietățile deținute acum de către grupul Ensana folosesc proprietățile vindecătoare ale acestor rezerve naturale pentru a trata o gamă largă de afecțiuni legate de mușchi, oase, organe, metabolism și piele. Astăzi, tratamentele balneare marca Ensana îi ajută pe cei care doresc să-și îmbunătățească și să își protejeze starea de bine, dar și pe cei care caută să își rezolve / amelioreze probleme de sănătate, de mobilitate, sau fertilitate.

         Ensana pune un accent semnificativ pe răsfățul oaspeților săi, pe îmbunătățirea stării lor de sănătate, dar și pe prevenție. De aici și ofertele balneo ale grupului hotelier care oferă o combinație de activități de fitness și întinerire. De altfel, Directorul Spa al Grupului Ensana, Sven Huckenback a dezvoltat programul Bio Balance, care mizează pe tipuri inovatoare de masaj, acupunctură și antrenament fizic pentru îmbunătățirea posturii, deblocarea articulațiilor, eliberarea de tensiunii musculare și creșterea nivelului de energie. Acesta este un program unicat pe care îl poți găsi doar în cadrul grupului hotelier Ensana.

         Portofoliul de hoteluri din cadrul grupului Ensana este extrem de variat și oferă servicii de top, care se potrivesc oricărui buget. Portofoliul include o gamă largă de proprietăți istorice, renumite si foarte frumoase, inclusiv băi romane, ce datează din 1896.

         Sovata Ensana Health Spa Hotels face parte cu mândrie din portofoliul grupului Ensana. Odată cu rebrandingul grupului internațional hotelier, clusterul din Sovata anunță deschiderea în primăvara anului 2020 a Ursina Ensana Health Spa Hotel, un hotel de 3 stele cu 144 de camere, bază de tratament și spa propriu, o investiție de peste 8 milioane de euro.

         Pentru mai multe informații despre  Ensana Health Spa Hotels, dați un click pe  www.ensanahotels.com  sau pe pagina noastră de Facebook.

Pentru interviuri și imagini:

Ensana HQ
Sanja Cengic

Group Marketing and PR Director Comununicare si PR
scengic@ensanahotels.com
+420 702 228 156

Ensana Romania
Godra Árpád

Director sales&marketing
agodra@ro.ensanahotels.com
+40 744 633323

Prime Road Media
Diana Cotoros

Comununicare si PR
diana.cotoros@primeroadmedia.ro
+40 722606254

Despre Ensana

Lansat în 2019, Ensana este liderul brandului de spa pentru sănătate din Europa. Grupul gestionează în prezent 26 de hoteluri-spa din Republica Cehă, Ungaria, România și Slovacia și are cea mai larg portofoliu de hoteluri-spa situate în orașe istorice din Europa, localitati renumite pentru resursele lor naturale de vindecare. Ensana a dezvoltat un concept unic și inovativ de sănătate, care combină resursele naturale de vindecare cu expertiza medicală și metodele moderne de diagnostic, pentru a-și ajuta oaspeții să își atingă obiectivele personale de sănătate. Grupul promite să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea tuturor oaspeților săi, motiv pentru care oferă o gamă diversă de spa-uri pentru fiecare buget.


[1] https://globalwellnessinstitute.org/press-room/press-releases/new-study-reveals-wellness-tourism-now-a-639-billion-market/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *