/
/
CEL MAI FRUMOS CADOU PENTRU UN CUPLU: UN WEEKEND PLIN DE IUBIRE, ÎNTR-UN CADRU DE POVESTE

CEL MAI FRUMOS CADOU PENTRU UN CUPLU: UN WEEKEND PLIN DE IUBIRE, ÎNTR-UN CADRU DE POVESTE

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
1DX 9516

Cel mai frumos cadou pentru un cuplu – Câteva zile ne mai despart de marea lună a iubirii. Timp în care se pregătesc declarațiile de dragoste, se caută idei de cadouri și se pregătesc cele mai  WOW surprize.

Fie că alegi să sărbătorești iubirea de Valentine`s Day, fie de Dragobete…Fii original anul acesta! Surprinde-ți partenerul într-un mod inedit. Evadează din intimitatea casei, în care ai petrecut mai mult timp decât oricând și alege o vacanță într-un loc magic. Bucurați-vă împreună de aer curat, de ape cu efect relaxant, de plimbări în natură, cu peisaje parcă desprinse din povești. Iubirea nu are nevoie de multe, iubirea are nevoie de frumos!

Iar peisajele de la Herculane, traseele montane la Cheile Feregari, Grota Haiducilor merită cu adevărat de luat în calcul. Cu atât mai mult, cu cât orice circuit turistic la Băile Herculane începe de la Afrodita Resort & Spa. De asemenea, puteți alege să testați tiroliana de la Băile Herculane, o experiență extremă între două masive montane – la 20 de metri înălțime deasupra apelor Cernei.

Sau, dacă iubiți aventura, Grota cu aburi este locul potrivit, un loc presărat cu serpentine, o potecă pentru drumeții și coborâre abruptă. Puteți alege, de asemenea, un traseu care pornește de la Podul Gura Văii Vânturătoarea și vă poartă pașii spre culmi.

Iar la final nu trebuie să ratați o plimbare romantică cu Vaporașul pe Cazanele Dunării – Un loc în care istoria se îmbină cu natura sălbatică. O croazieră pe Dunăre este cel mai bun mod de a face cunoștință cu numeroase atracții turistice nemaiîntâlnite: Cazanele Mari, Statuia lui Decebal și Mânăstirea de sub ape.

Rezervă un weekend presărat cu iubire și frumos, un weekend doar al vostru, pe care să-l petreceți așa cum vă place!

Alege Love’s weekends, un pachet oferit de Bacolux Afrodita Resort & Spa****, Herculane! – Cel mai frumos cadou pentru un cuplu

Iată ce servicii sunt incluse:

Cazare: 2 nopți în cameră dublă pentru 2 adulți;

Servicii de masă: mic dejun, prânz, cină (*cină romantică și muzică live);

Tarif: de la 115 euro/ persoană/ sejur, în perioada: 12-14 februarie/ 19-21 februarie/ 26-28 februarie.

Bonus: welcome drink

*Rezervările se pot efectua în perioada 18 ianuarie – 26 februarie.

Lăsați-vă prinși în mrejele iubiri, fără grijă! Cu noi sunteți în siguranță! Respectăm toate normele de protecție sanitară aflate în vigoare.

Află mai multe pe https://www.afroditaresort.ro/. Vă așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *