/
/
Buddhattitude Le Bain d’Orient – East meets West

Buddhattitude Le Bain d'Orient – East meets West

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Buddhattitude Le Bain d'Orient – East meets West
Buddhattitude Le Bain d’Orient – East meets West

Aventura incepe intr-un hammam tra­ditional din Maroc, unde veti putea gusta dintr-o delicioasa tentatie ori­entala. Hammamul este o istorie scrisa in piatra, o adevarata calatorie ritu­alica, o imersiune intr-o lume aflata in penumbra. O lume in care contururile se dilueaza in umbre vagi, gestica devine nonsalanta, declansand abandonul si lejeritatea spiritului.

La rascrucea dintre Apus si Rasarit se afla Buddhattitude Le Bain d’Orient – East meets West

Aceasta este o armonioasa imbi­nare de traditii japoneze si marocane, ce cuprinde o masca pentru par, o im­pachetare cu rassoul si flori de porto­cal si un masaj cu miraculosul ulei de argan.

Ideala pentru curatarea sufletului si a corpului, terapia intareste sistemul imunitar si tine la distanta orice afec­tiune respiratorie. Aduce hidratare maxima si o relaxare profunda a mus­culaturii.

Buddhattitude Le Bain d’Orient – East meets West a fost special conce­put pentru curatare si purificare, fiind practicat de secole, mai ales in randul femeilor care isi doreau o revigorare a corpului si a mintii.

Un ritual complet de imbaiere res­pecta cinci etape obligatorii care sunt practicate si astazi. Intregul corp este curatat cu sapun negru traditional marocan, urmat de o exfoliere cu ma­nusa speciala kassa. Corpul este apoi limpezit din abundenta si se aplica masca cu argila rassoul. Aceasta este ideala pentru pielea cu imperfectiuni si tendinta de deshidratare. Masajul cu ulei de argan reprezinta un pas esenti­al in atingerea relaxarii totale.

Dupa parcurgerea intregului ritual, pielea ramane curatata, hidratata, supla, luminoasa si catifelata. Ingredien­tele folosite, cum ar fi uleiul de argan si argila rassoul, prezinta proprietati de regenerare si lupta impotriva pro­cesului de imbatranire. Intregul orga­nism devine astfel mai bine protejat impotriva agresiunilor externe, iar pielea isi recapata elasticitatea si este hidratata in profunzime.

In plan spiritual si emotional, terapia lupta pentru inlaturarea complexelor si invita oaspetele sa uite de toate gri­jile, lasandu-se furat intr-un abandon total.

Durata: 120 minute

Imperia Spa

Marina Regia Residence 

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia Februarie 2015

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *