/
/
Bosphorus Moments Ritual

Bosphorus Moments Ritual

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Imperia SPA Hamam 1024x681 1
Foto: Imperia Spa, Mamaia Nord

Exfolierea corporala cu spuma fina de sapun, imbinata perfect cu manusa Kassa granuloasa, ofera un gomaj in profunzime care are ca rezultat o igiena impecabila, o stare placuta de destindere, o circulatie sangvina stimulata si o piele foarte bine pregatita pentru hidratare.

Acest ritual spa se prelinge pe intregul corp, este unic, placut, eficient si hranitor. Pacientul este intins pe masa calda de marmura a hamamului ce va invita sa plutiti intr-o dulce abandonare.

Masajul cu spuma de sapun, foarte hidratant are la baza unt de shea, miere de albine si uleiuri de palmier si de cocos. Aplicarea are loc cu ajutorul unui sac fin de matase.

Bogat in acizi grasi esentiali si totodata un antioxidant natural, untul de shea ofera o hidratare in profunzime a pielii si incurajeaza in acelasi timp procesul de regenerare celulara.

Rassouloul este un calmant natural, vindecator, decongestionant, remineralizant si stimulant. Este absorbit foarte usor in piele, lasand-o foarte curata. Impachetarea cu unt de shea, apa de flori de portocal si rassoul imbina in mod eficient cele doua ingrediente extrem de hranitoare pentru a va reda frumusetea naturala a pielii. 

Urmeaza un masaj al scalpului cu ulei hranitor B/Attitude ce va reda sanatatea parului dumneavoastra si va va purta intr-o calatorie relaxanta. 

Bosphorus Moments Ritual este o terapie ce va relaxeaza total mintea, sufletul si trupul si va reda o stare de bine. Lasati-va purtati pe bratele terapeutilor pentru o experienta orientala de neuitat!

Durata: 120 minute

Unde: IMPERIA SPA AT MARINA REGIA RESIDENCE, MAMAIA NORD

www.spa.marinaregia.ro

Articolul a fost publicat in Revista Spa & Wellness, editia mai 2016.  

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *