/
/
Boost pentru imunitate

Boost pentru imunitate

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Boost pentru imunitate
Boost pentru imunitate

Boost pentru imunitate – E bine să ai grijă de sănătatea ta și nu doar acum, în plină pandemie, ci în general. Ce înseamnă o sănătate șubredă? Un sistem imunitar compromis.

Ei bine, când vorbim despre acest subiect, lucrurile sunt destul de delicate. Ce înseamnă un sistem imunitar slăbit? Înseamnă predispoziție la tot felul de afecțiuni de la cele mai simple, până la cele mai supărătoare.

Cum iți scade sistemul imunitar? Totul începe de la o alimentație nesănătoasă, continuă cu obiceiurile nocive precum fumatul și consumul de alcool, apoi stresul și lipsa somnului. Toate acestea sabotează în tăcere un organism sănătos și îl slăbește puțin câte puțin, făcându-l în timp incapabil să se mai apere singur chiar și în fața unor simple răceli.

Ce e de făcut? Schimbarea obiceiurilor nesănătoase ar fi un prim pas, apoi odihna și redobândirea stării generale de bine. Cum le poți dobândi pe toate acestea într-o perioadă în care toată lumea pare să nu mai funcționeze normal iar stresul e la cote maxime? Iei o pauză, evadezi. Te refugiezi pentru câteva zile într-o locație în care să elimini până și ultimele “picături” de tristețe și epuizare. BrădetEnsana Health Spa Hotel din Sovata este o locație care iți poate asigura toate condițiile necesare. Pentru că ne aflăm în plină pandemie, aici ai garantate toate normele sanitare și de distanțare socială,  deoarece hotelul funcționează cu doar 50% din capacitatea de cazare. Din meniul de servicii poți opta pentru o mulțime de terapii pentru o stare de bine, însă noi iți recomandăm pachetul Ensana Brădet Immunity Booster. Beneficiezi de cazare pentru 3 nopți, cu mic dejun bufet suedez în hotel 4* superior.

Boost pentru imunitate – În acest sejur vei avea asigurate:

– 6 proceduri medicale: 2 băi cu apă sărată;

– 1 inhalație cu aburi din apă sărată;

– 2 hidromasaje în cadă wellness;

– 1 acces Salina Praid fără transfer inclus;

– O selecție de ceaiuri herbale pe toată perioada sejurului;

– Acces la centrul spa al complexului Ensana pe bază de programare: bazine cu apă sărată, piscine, piscine pentru copii, jacuzzi, baie Kneipp, saune, zonă de relaxare, sală fitness. Toate acestea vor funcționa în funcție de reglementările autorităților privind prevenția Covid-19.

Ce spui, te-am convins că meriți o evadare? E strict pentru tine și sănătatea ta, deci merită tot efortul!

Tarif pachet pe persoană pentru 3 nopți în cameră dublă deluxe: 735 Lei

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *