/
/
Beneficiile unui program de detoxifiere – Detox state of mind

Beneficiile unui program de detoxifiere - Detox state of mind

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Beneficiile unui program detoxifiere
Beneficiile unui program de detoxifiere – Detox state of mind
 
Beneficiile unui program de detoxifiere sunt multe pentru sănătatea ta. Atunci cand frunzele si ramurile unei plante dau semne de boala, un gradinar intelept va cauta problema la radacinile plantei. Desi sunt in pamant si nu sunt la vedere, gradinarii stiu ca trebuie sa se uite la radacina, unde incep majoritatea bolilor plantelor. Acestia nu sunt surprinsi ca primele simptome apar pe frunze, departe de radacini. Pentru ca frunzele sa fie sanatoase, ele au nevoie de nutrientii din sol care sunt absorbiti prin radacini.
 
Majoritatea oamenilor subestimeaza importanta sanatatii intestinelor. Acestea sunt pentru om asa cum sunt radacinile pentru planta. Ambele sunt ascunse, ambele absorb apa si nutrienti si atunci cand sunt bolnave, ambele au simptomele pe organe indepartate.
 

Cand ne-am indepartat de la caile naturii, conditiile pentru functionarea optima a intestinelor s-au deteriorat. S-ar putea sa luati in greutate, sa deveniti deprimati sau constipati. Fiecare organ sau functie a corpului are o legatura directa cu intestinul. De cele mai multe ori, toxicitatea afecteaza intestinele inaintea oricaror alte organe. Acest sistem indeplineste functii importante, diverse si aproape magice. Este de retinut ca eroii nevazuti ai sanatatii sunt reprezentati de bacteriile benefice care traiesc in intestinele noastre.
 

Beneficiile unui program de detoxifiere

 
Fie ca sunt oaspetii care incearca pentru prima data un program de detoxifiere, fie ca sunt oaspetii care au experienta de anii de zile in astfel de programe, toti se bucura si evidentieaza urmatoarele beneficii: nivelul ridicat de energie, puterea de concentrare ridicata, aspectul stralucitor al pielii si somnul odihnitor. De asemenea, curatarea organismului de toxine, asigura o ‘renastere’ a acestuia, care ajuta toate sistemele sa functioneze mai bine. Este un instrument pe care oricine îl poate folosi pentru a se reface, a se echilibra si a se vindeca. Un alt efect foarte apreciat este pierderea de in greutate.
 

Care sunt principalele beneficii ale unui program de curatare a toxinelor? 

Ajuta la cresterea energiei. 

Primele doua zile pot fi mai dificile, deoarece organismul are nevoie de o perioada de ajustare. Energia nefiind consumata cu procesul de digestie, va fi astfel redirectionata. Iti este dor de acele dimineti matinale, cand iti era foarte usor sa te trezesti si erai plin de vitalitate? Programul de detoxifiere te va ajuta sa ai un somn regulat, iar dupa primele zile vei incepe sa te simti plin energie si vei avea o minte clara.
 

Regleaza metabolismul, sistemul digestiv si ajuta la echilibrarea florei intestinale. 

Reechilibrarea unui organism incepe cu reglarea tranzitului intestinal (prin clisma), iar ulterior ingrijirea tranzitului se asigura printr-o alimentatie echilibrata (asigurandu-i organismului aportul de fibre, din legume, cereale integrale si fructe).
 

Ajuta la pierderea unor kilograme in plus

 (2-4 kg la femei, 4-7 kg la barbati intr-un program de 7 zile). Problemele si fluctuatiile in greutate sunt asociate cu o dieta nepotrivita, un stil de viata sedentar, problemele hormonale, impreuna cu stres si anxietate. Programul de detoxifiere asigura o pierdere in greutate intr-un mod natural. Kilogramele pierdute sunt atat cele datorate retentiei de apa, insa veti pierde si din cele de grasime.
O curatare a toxinelor cu sucuri (recomandam minim patru zile) ajuta la controlul apetitului si este o modalitate foarte buna de face trecerea catre o dieta echilibrata si sanatoasa.
Programul de detoxifiere include exercitiul mental, puterea suplimentelor naturale, asigura o hidratare intensa si un somn de calitate.
 

Imbunatateste functionarea ficatului. 

Principala functie a ficatului este de a prelucra substantele toxice din corpul nostru. Acesta poate fi coplesit insa de cantitatea mare de toxine ce necesita prelucrare, tinand cont de faptul ca mediul inconjurator a devenit mai toxic de la o zi la alta, iar acum 100 de exemplu, anumite toxine nu existau.  In momentul in care faci detox si ii oferi organismului acest repaos digestiv, eliberezi corpul de toxine si ii oferi organismului un start rapid care ajuta toate sistemele sa functioneze mai bine
 
Simptomele precum oboseala cronica, confuzia mintala, cearcanele, respiratia urat mirositoare, problemele de digestie, cicatricile sau formatiunile acneice pe piele si mirosul urat al corpului pot fi indepartate cu ajutorul programului de detoxifiere.
 
Adresa: Str. Maciesului nr. 2 A, Brasov
 
E-mail: hello@atasagon.ro
 
Telefon: 0368 40 70 70
 
Program:  8-20

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *