/
/
Bagajul micului înotător de la Baby Spa

Bagajul micului înotător de la Baby Spa

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
minnie zhou 1527120 unsplash
Bagajul micului înotător de la Baby Spa

Un lucru mai puțin știut despre micuții noștri este faptul că la naștere aceștia au toate instinctele necesare înotului. Aduși la un centru specializat educației acvatice, așa cum este Baby Spa, segmentul premium Aviației Wellness Center dedicat lor, copiii vor deprinde foarte ușor arta înotului și, mai mult de atât, se vor bucura de toate efectele benefice ale acestuia. Deși copiii pot fi împrieteniți cu piscina la orice vârstă, cu cât sunt aduși mai devreme, cu atât mai rapide vor fi achizițiile pe care le vor face prin practicarea acestei activități.

”Efectele benefice ale înotului asupra copiilor sunt atât de numeroase, încât nu pot fi cuprinse într-un singur volum, cu atât mai puțin într-un paragraf. Cu toate acestea, ca un rezumat, vă pot spune în mod cert că educația acvatică are rezultate rapide vizibile atât din punct de vedere fizic, desigur, dar și emoțional și intelectual. Dincolo de tehnicile de înot, la bazin copiii vor învăța să aibă mai multă încredere în forțele lor, să fie curajoși, independenți și competitivi. De asemenea, înotul poate pune bazele performanțelor școlare, poate înlesni intrarea în comunitate a micuților și îi ajută să se adapteze mai ușor la situațiile noi. În plus, această activitate le întărește sistemul imunitar, musculatura, structura osoasă; per total contribuie la dezvoltarea fizică armonioasă și la menținerea unei greutăți optime, aspect extrem de important într-o lume din ce în ce mai invadată de tehnologie și de sedentarism”, spune Anca Grecu, manager Baby Spa și deținătoarea primului titlu de doctor în educație acvatică din țară.

Piscina de la Baby Spa este dedicată tuturor copiilor, începând cu vârsta de 4 luni. Dacă pentru cei mai mari dintre ei, bagajul pentru înot este destul de evident, în cazul bebelușilor e nevoie de câteva elemente speciale, ușor de procurat.

Ce trebuie să conțină geanta de înot a bebelușului?

Primul lucru care trebuie pus în bagajul de bazin al bebelușului este scutecul speciale pentru baie, de multe ori acoperit cu neopren, impermeabil și foarte absorbant. Acesta se poate comanda inclusiv online și este absolut esențial la bazin. Fiind impermeabil, scopul acestuia este să ofere o senzație de confort și, în același timp, să împiedice scurgerea micilor accidente în piscină. Prin urmare, scutecele de înot sunt importante atât pentru siguranța bebelușului, cât și pentru sănătatea celorlalți mici delfinași.

Alături de acesta, în geanta micului înotător trebuie să existe  un prosop mare și pufos, care să absoarbă rapid picăturile de apă.

De asemenea, în funcție de vârsta și de regimul alimentar al copilului, în bagaj trebuie să se regăsească lapte sau o gustare oferite după bălăceală. Pentru a evita tantrumurile provocate de foame sau, din contră, vărsăturile cauzate de o masă recente, ora de înot trebuie programată între orele de hrănire ale micuțului.

Un alt element important din bagaj este jucăria preferată a copilului. În bazin există numeroase accesorii și jucărioare gonflabile care să îl capteze pe micuț și care fac parte la procesul de învățare, dar plușul preferat, de exemplu, poate face intrarea și ieșirea din vestiar mult mai ușoare prin distragerea atenției celui mic atunci când este schimbat.

În cele din urmă, ideal ar fi ca toate lucrușoarele umede ale copilului să fie așezate separat la întoarcerea acasă, într-o pungă de plastic.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *