/
/
Aquagym – gimnastica de recuperare postnatală

Aquagym - gimnastica de recuperare postnatală

14 Mar 2017
|
Aquagym - Gimnastica de recuperare postnatala
Aquagym – gimnastica în apă – este un sport care imbina exercitiile fizice si placerea fara efort! Spre deosebire de sporturile pe care le practicam la sala, aquagym este o metoda de antrenament fara impact violent asupra organismului. Nu afecteaza articulatiile si tendoanele, pune in functiune toti muschii corpului si relaxeaza atat corpul, cat si mintea. De aceea este recomandată multor categorii de persoane, mai ales celor care nu pot practica un alt timp de sport, mai violent. Să aflăm împreună câteva informații de mare ajutor atunci când alegem acest timp de gimnastică.

Cui se adreseaza aceasta activitate fizica? Cine poate face aquagym – gimnastica de recuperare?

 
Aquagym este un sport complex, care lucreaza absolut toate grupele musculare, fiind potrivit deopotriva barbatilor si femeilor, indiferent de varsta. Aquagym-ul este foarte indicat viitoarelor mamici. Datorita lipsei gravitatiei si a impactelor violente, acest tip de gimnastica este ideal pentru gravidutele care isi doresc sa aiba o nastere usoara si o revenire rapida dupa sarcina.
 

Beneficiile aquagym 

 
Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei. În același timp, apa combate senzatia de „picioare grele“ si retentia de lichide. În apă corpul se simte mult mai ușor. Te ajuta sa slabesti si mai ales iti modeleaza corpul fara riscul de a-ti creste mult masa musculara. În apă, corpul tău se relaxează, iar tu te vei simți mai bine. 
 
Aquagym are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.
 
Este un sport cu adevarat distractiv, pe langa efectele sale pozitive asupra siluetei, nu putem neglija efectele benefice asupra psihicului si starii generale.
 
Program sesiuni:
 
Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
11:00 11:00 11:00 10:00 10:00 10:00 10:00
18:00 18:00 19:00

CONTACT

Iaki Spa Mamaia

Tel. 0241 831 192

Mail: Spa@iaki.ro

www.iakispa.ro

www.iaki.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare