/
/
AQUA SHAPE – distractie pe timp de vara si silueta de vis

AQUA SHAPE – distractie pe timp de vara si silueta de vis

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
AQUA SHAPE – distractie pe timp de vara si silueta de vis
AQUA SHAPE – distractie pe timp de vara si silueta de vis

Aqua Shape reprezinta un tip de gimnastica realizata in apa, pe ritmul unor melodii antrenante, putandu-se folosi sau nu elemente suplimentare de gimnastica, mingi sau chiar greutati.

Spre deosebire de alte tipuri de miscare, gimnastica acvatica prezinta un plus in privinta sanatatii, reprezentat de faptul ca miscarea in apa nu pune presiune pe articulatii, la clasele de Aqua Shape putand astfel sa participe oricine.

In plus nu trebuie sa stii sa inoti pentru a te bucura de o sedinta de gimnastica in apa, caci programul se realizeaza in piscine care nu depasesc inaltimea umerilor.

Aqua Shape – combate celulita chiar la piscina

Miscarile realizate in mediul acvatic au avantajul ca aduna efectele undelor de apa, acestea fiind asemanatoare unui masaj. De aceea clasele de Aqua Shape ajuta in cresterea tonusului cutanat si in combaterea eficienta a celulitei, redand pielii un aspect ferm si neted.

Mai mult decat atat, gimnastica in apa consuma pana la 500 de calorii in cadrul unei sedinte, reprezentand astfel o alegere foarte buna pentru persoanele care doresc sa scape de cateva kilograme in plus, insa fara a simti ca fac un efort considerabil.

Gimnastica in apa poate stimula productia naturala de vitamina D

Stiati ca vitamina D este produsa in organism la nivelul pielii numai sub influenta razelor solare? Aceasta vitamina reprezinta practic un dar pe care soarele ni-l ofera. La Aviatiei Wellness Center clasele de Aqua Shape se desfasoara in piscina situata pe Rooftop – o oaza de relaxare de pe acoperisul locatiei noastre de unde fiecare se poate bucura de o priveliste ce-ti taie respiratia.

Aqua Shape – o activitate ideala pentru cei care merg la piscina

Daca va aflati deja la piscina, dupa o zi de plaja si relaxare, va puteti alatura celor inscrisi la clasele de Aqua Shape, incercand un program revigorant, distractiv si care totodata va ajuta sa ardeti calorii.

Gimnastica in apa – efecte recuperatorii

Miscarea in apa este recomandata atat sportivilor pentru refacrea tonusului muscular si articular in urma efortului intens, cat si celor care au suferit traumatisme usoare la nivelul muschilor si articulatiilor. Gimnastica acvatica este de asemenea recomandata persoanelor care sufera de afectiuni la nivelul coloanei vertebrale, miscarile lente ale apei ajutand in evitarea contracturilor si scazand riscul de accidentare prin cadere.

Gimnastica acvatica poate fi practicata si de catre femeile insarcinate, acest tip de miscare fiind recomandat in special incepand cu trimestrul doi de sarcina. Desigur, intensitatea efortului va fi ajustat de fiecare femeie gravida in parte, insa beneficiile gimnasticii acvatice in sarcina sunt de necontestat: ajuta in preventia diabetului gestational, previne luarea in greutate a unui numar de kilograme ce poate aduce riscuri sanatatii, pregateste gravida pentru nastere si ajuta in preventia edemelor specifice sarcinii.

Aviatiei Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *