/
/
Aqua Park TISA Spa Resort primește prestigiosul premiu „Best Spa in Urban Environment” la Balkan Spa Summit din Serbia

Aqua Park TISA Spa Resort primește prestigiosul premiu "Best Spa in Urban Environment" la Balkan Spa Summit din Serbia

Ultima actualizare în 23 Nov 2023
|

DSC02737 Enhanced NR

Aqua Park TISA Spa Resort a fost recunoscut ca unul dintre liderii din industria spa-urilor balcanice, câștigând premiul „Best Spa in Urban Environment” la prestigiosul Balkan Spa Summit din Serbia. Evenimentul a avut loc recent și a reunit participanți din întreaga regiune balcanică, oferind o platformă de competiție și schimb de experiență în domeniul serviciilor de spa și wellness.

„Suntem mândri să primim acest premiu prestigios la Balkan Spa Summit. Acest recunoaștere confirmă eforturile noastre constante de a oferi o experiență de spa excepțională și servicii de calitate superioară clienților noștri”, a declarat Iulian Gogu, Manager Aqua Park TISA Spa Resort.

Balkan Spa Summit a fost un eveniment de referință, aducând împreună reprezentanți ai industriei din cinci țări balcanice pentru a evalua și recunoaște excelența în cadrul spa-urilor și hotelurilor. Juriul internațional a analizat criterii stricte, inclusiv locația hotelului, echipamentele spa, renovările și designul spațiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa și terapii, precum și politicile de marketing și evaluările tour operatorilor.

Aqua Park TISA Spa Resort a ieșit în evidență în competiția acerbă, demonstrând angajamentul său față de calitate și inovație în industria wellness-ului. Deja 10 premii naționale și internaționale la nivelul grupului – https://tisa.ro/premiile-tisa-spa-resort/

Balkan Spa Summit a avut-o ca speaker pe doamna Ioana Gogu, Manager General al Grupului TISA Hotels&Spa, în panelul despre managementul de succes al unui hotel cu spa. Cu o vastă expertiză în industrie, doamna Gogu a adus o contribuție valoroasă, împărtășind perspective și strategii esențiale pentru gestionarea eficientă și profitabilă a unui hotel cu facilități de spa. Prezența sa în cadrul summit-ului a consolidat poziția Aqua Park TISA Spa Resort în calitate de lider inovator în domeniu. Prezentarea completă și evenimentul de premiere: https://www.youtube.com/watch?v=1WGi-kXLdjM

www.tisa.ro

Pentru mai multe informații, contactați:

Ioana Gogu

0754 888 094

 rebenciucioana@gmail.com

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *