/
/
Antrenamente și tratamente wellness pentru gravide

Antrenamente și tratamente wellness pentru gravide

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Antrenamente și tratamente wellness pentru gravide
Antrenamente și tratamente wellness pentru gravide

Antrenamente și tratamente wellness pentru gravide. Vestea că vei avea un copil îți va umple inima de bucurie și, trebuie să recunoaștem, îți va schimba viața. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la obiceiurile tale sănătoase, așa cum sunt sportul și momentele de răsfăț. De asemenea, chiar dacă nu ai făcut mișcare până acum, e bine de știut faptul că sub supraveghere specializată, poți să iei parte la antrenamente. De fapt, acestea sunt chiar recomandate pentru că, dincolo de controlul greutății, exercițiile îți vor întări musculatura și pot contribui la ameliorarea durerilor osoase cauzate de presiunea tot mai mare pusă de sarcină asupra corpului.

Printre beneficiile sportului în aceste 9 luni se numără:

  • ameliorarea durerilor de spate;
  • prevenirea vergeturilor;
  • a varicelor sau a hemoroizilor;
  • scăderea riscului de diabet gestațional.

Prin urmare, dacă vrei să îți păstrezi stilul activ de viață sau își dorești să faci primul pas în sala de sport, vino la Aviației Wellness Center. Aici vei descoperi care este antrenamentul sau tratamentul wellness care ți se potrivește în această perioadă. Totuși, înainte de a apela la ajutorul unui antrenor sau terapeut, asigură-te că medicul tău îți dă undă verde pentru a participa la un program de mișcare.

Hidroterapia pentru gravide

Viitoarele mămici se pot relaxa prin hidroterapie, care elimina orice disconfort fizic provocat de sarcină. În plus, căldura, masajul și apa accelerează arderile metabolice. Astfel, își vor menține greutatea normală în această perioadă.

Pilates

Aceste ore sunt special construite pentru tonifierea muşchilor slăbiţi şi relaxarea muşchilor contractaţi. Printre efectele pe care le vei vedea încă de la primele ore se numără îmbunătăţirea forţei, flexibilităţii, preciziei de mișcare şi la o postura corectă. Programul va întări musculatura fără o dezvoltare exagerată a acesteia, va crește considerabil flexibilitatea şi va contribui la mărirea capacităţii pulmonare. Acest tip de antrenament este recomandat atât femeilor însărcinate, dar şi mamelor care doresc să îşi recapete forma fizică după sarcină, în timp ce micuţii lor se pot bucura în acelaşi timp, în siguranţă de programele de înot de la Baby Spa, destinate bebeluşilor.

Programe individuale cu antrenor personal

Un antrenor personal îți va monitoriza în permanență progresul și îți va adapta programul de mișcare în funcție de lunile de sarcină, de alimentație și de condiția fizică generală. Așadar, se obțin cele mai bune rezultate în condiții de siguranță.

Fototerapia

Expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare pentru gravide. Însă la Aviației Wellness Center te poți bucura de toate efectele benefice ale razelor, fără niciun risc. Plaja artificială amenajată în nordul capitalei este dotată cu tehnologia avansată Suntech, care emite o lumină asemănătoare cu cea a soarelui, însă fără a conţine raze UV dăunătoare.

O zi petrecută aici:

  • ameliorează afecţiunile reumatice, musculare şi chiar ovariene;
  • întăreşte sistemul imunitar şi ajută la fixarea vitaminei D;
  • combate stările de depresie şi conduce la obţinerea unei stări de bine.

Mai mult de atât, alături de tine se pot bucura de toate aceste beneficii micuții din familie sau alte persoane cu pielea sensibilă.

Aviației Wellness Center

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *