/
/
Antrenamente și terapii pentru tonifierea picioarelor

Antrenamente și terapii pentru tonifierea picioarelor

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Spa party petrecere dreamstime 36496633 copie mica 1 1024x742 1
Antrenamente și terapii pentru tonifierea picioarelor

Temperaturile ridicate de afară ne îmbie la concediu și relaxare, la plimbări lungi pe înserat și la dimineți leneșe. În același timp, este sezonul fustelor, al pantalonilor scurți și al costumelor de baie. Între noi fie vorba, în ciuda gradelor din termometru, o bună parte dintre femei nu renunță nici în această perioadă la pantalonii lungi sau la fustele menite să acopere diferite imperfecțiuni ca celulita, pielea flască sau vergeturile. Deși nimic din toate acestea nu ar trebui să le împiedice pe doamne să poarte ținutele preferate, în dulapul fiecăreia există cel puțin o astfel de piesă vestimentară de purtat ”cândva”. Acest ”cândva” poate fi chiar acum, iar dacă aspectul picioarelor este o problemă, atunci specialiștii de la Aviației Wellness Center au cel puțin câte o soluție potrivită fiecărei preferințe sau fiecărui stil de viață în parte, pentru picioare sculptate și tonifiate.

Prima propunere de astăzi este programul de antrenament BCAF

Acesta este special conceput pentru tonifierea musculaturii de pe zonele delicate unde apar des mici probleme, cum ar fi:

  • brațele
  • coapsele
  • fesierii
  • abdomenul

Cel de-al doilea program menit sculptării picioarelor este FULL BODY WORKOUT

Clasa energizantă oferă un antrenament exploziv de cardio și forță, conceput pentru a arde calorii maxime în timp record. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente din cadrul Aviației, care te ajută să slăbești și să obții un corp tonic, atletic.

Cu siguranță că toată lumea știe că mersul pe jos face piciorul frumos. Chiar dacă nu rimează, acest lucru este valabil și pentru mersul pe bicicletă. În cadrul antrenamentelor de cycling, te poți bucura de toate beneficiile unei plimbări pe bicicletă într-un cadru intim și primitor. În plus, astfel de antrenamente sunt special concepute pentru a obține cele mai bune rezultate într-un timp foarte scurt.
Antrenamentul de cycling Fartlek este unul dintre programele inedite, gândite pe diferite intervale de intensitate care solicită muşchii, ard grăsimile şi carbohidraţii, ducând spre obţinerea unei forme fizice de invidiat.

Hill, cel de-al doilea program de cycling, este conceput ca o lungă plimbare pe munte. Acesta simulează un urcuş permanent care va împinge corpul să lucreze între 75%-85% din HR Max, permiţând arderea unui număr mai mare de carbohidraţi decât grăsimi. Antrenamentul se axează pe îmbunătăţirea rezistenţei şi a forţei specifice, fiind utilizate doar tehnici de urcare.

O altă propunere pentru atingerea obiectivului dorit este antrenamentul Power Jump. Acesta funcționează în sistem aerob, adică ogranismul folosește oxigenul pentru obținerea energiei de care are nevoie. Exercițiile sunt, de fapt, o serie de sărituri specifice executate pe trambuline elastice. Impactul asupra articulațiilor în cazul acestor exerciții este minim datorită suprafeței pe care se aterizează. Alături de modelarea picioarelor, printre avantajele acestui tip de antrenament se numără arderea grăsimilor, precum și îmbunătățirea metabolismului, a coordonării și a echilibrului.

Tratament corporal performant pe bază de radiofrecvență

Ultima noastră sugestie de astăzi este un tratament corporal care nu necesită efort fizic și nici nu implică o procedură invazivă sau dureroasă. Această terapie este atât de blândă și de eficientă încât de ea se pot bucura inclusiv femeile care au născut recent.

Undele de radiofrecvenţă contractă colagenul din corp şi stimulează formarea fibrelor de elastină pentru a recontura linia siluetei. Efectele tratamentului se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat. Zonele tratate vor păstra căldura generată de unde astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Terapia cu radiofrecvență are rezultate nu doar asupra picioarelor, ci și asupra brațelor, abdomenului, coapselor sau sânilor.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *