/
/
Antrenamente si terapii care accelereaza arderile metabolice

Antrenamente si terapii care accelereaza arderile metabolice

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Antrenamente și terapii care accelerează arderile metabolice
Antrenamente si terapii care accelereaza arderile metabolice

Nu puțini sunt oamenii care pun surplusul de kilograme pe seama unui metabolism lent. Dar este important de știut faptul că acest proces poate fi accelerat. Secretul nu este în fapt nici un secret, ci constă într-un stil de viață activ și o alimentație echilibrată. La fel de important este și faptul că toate dietele care înfometează, printr-o metodă sau alta, nu fac altceva decât să contribuie la încetinirea arderilor metabolice. Prin urmare, la finalul acestora, apare temutul efect de yoyo. Acumularea kilogramelor pierdute pe parcursul regimului restrictiv și eventual, câștigarea câtorva kilograme peste, ca măsură de precauție a organismului împotriva unei viitoare înfometări. Prin urmare, alături de o alimentație sănătoasă și echilibrată, specialiștii de la Aviației Wellness Center îți pun la dispoziție o serie amplă de programe de antrenamente si terapii care accelereaza arderile metabolice chiar și la finalul acestora.

De asemenea, la centrul premium din nordul capitalei, te poți bucura de tratamente și terapii blânde care completează efectul benefic al acestor ore de grup. 

Principalele tipuri de antrenamente și terapii care accelereaza arderile metabolice sunt:

CIRCUIT TRAINING

este un tip de antrenament care presupune utilizarea unei metode speciale de organizare a acestuia. Si, in plus, vizează executarea fără pauză a unor exerciții, într-o succesiune continuă. Atingerea obiectivului antrenamentului este realizat cu ajutorul exercițiilor executate cu corpul liber. Dar si cu ajutorul exercițiilor executate cu corpul liber şi cu instrumente specifice (bară cu greutăți, gantere, step, bosu, salteluță).

PUMP YOUR BODY

este antrenamentul intens care lucrează toate grupele musculare. Utilizeaza diverse accesorii (gantere, bara cu discuri, step, saltea), dar și greutatea propriului corp. Acesta are ca urmare dezvoltarea forței și rezistenței musculare, creșterea densității osoase. Accelereaza metabolismul și creste în acest fel rata de ardere a caloriilor. Rata de ardere a caloriilor va fi activată chiar și după încheierea antrenamentului.

FULL BODY WORKOUT

este o clasă energizantă în care vei avea parte de un antrenament exploziv de cardio și forță. A fost conceput pentru a arde calorii maxime în timp record. Este un antrenament în care vei avea ocazia să îți testezi rezistența și voința. Exercițiile vizează lucrul cu propriul corp, dar și cu diferite accesorii. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente, care te ajută să slăbesti si sa obții un corp tonic, atletic.

POWER JUMP

este ora de grup ce presupune activități prelungite la o anumită intensitate, în sistem aerob (corpul folosește oxigenul pentru obținerea energiei de care are nevoie). Exercițiile presupun sărituri pe trambuline elastice. De aceea, impactul asupra articulațiilor este minim datorită suprafeței elastice pe care se aterizează. Printre avantajele acestui tip de clasa se numără arderea grasimilor precum și îmbunătățirea metabolismului, coordonării și echilibrului.

HIDROTERAPIA 

este un tratament bazat pe principiile căldurii, masajului şi apei. Durerile, stresul şi oboseala acumulate de peste zi pot fi combătute cu ajutorul şedinţelor de acest tip. Totodată, recuperarea fizică în urmă unui efort susţinut este mult mai plăcută şi mai rapidă cu ajutorul hidroterapiei. Temperatura ridicată a apei măreşte circulaţia sângelui în organism şi astfel, ţesuturile sunt mai bine oxigenate. În urma acestui tratament, pielea capătă un aspect plăcut şi sănătos. Aceste tratament este atât de blând încât viitoarele mămici se pot relaxa prin hidroterapie, care elimina orice disconfort fizic provocat de sarcină. În plus, combinaţia celor trei elemente accelerează arderile metabolice, fiind un adjuvant în curele de slăbire. Datorită acestui efect, hidroterapia este recomandată ca un liant pentru celelalte pachete de întreţinere şi tonifiere puse la dispozitie de Aviaţiei Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *