/
/
Antrenamente pentru corectarea posturii spatelui

Antrenamente pentru corectarea posturii spatelui

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Aviatiei Wellness Center 1781726 451857068340624 1521195576907542962 o 1024x576 1
Antrenamente pentru corectarea posturii spatelui

Dacă ne uităm în jurul nostru (sau în oglindă), observăm cu ușurință că cei mai mulți dintre noi au o postură greșită a spatelui. Mergem cocoșați, cu bărbia în piept și cu umerii trași în față. În cazurile speciale în care nu e vorba de o problemă medicală, postura greșită a spatelui se formează din cauza unui stil de viață sedentar, a orelor lungi petrecute la birou sau în picioare, a unei musculaturi slab dezvoltate și a unei poziții greșite în timpul somnului. Cu timpul, postura greșită a spatelui poate duce la o serie neașteptat de amplă de afecțiuni și de neplăceri. Atunci când corpul nu are o linie corectă,  se poate muta centrul de greutate, iar acest lucru va duce la o presiune suplimentară asupra articulațiilor. De asemenea, această poziție, combinată cu orele petrecute la birou înseamnă că circulația este îngreunată și astfel se pot forma varice. Mai mult de atât, apar durerile de cap, stare generală de oboseală și nervozitate.

Din fericire, cu ajutorul unor tipuri de antrenamente puse la dispoziție de Aviației Wellness Center, toate aceste neajunsuri pot fi ameliorate sau combătute complet. Prin urmare, iată câteva ore de grup care te pot ajuta să îți îndrepți spatele și să scapi de durerea sâcâitoare.

Pilates

În cadrul acestei ore, muşchii sunt lucraţi în profunzime, aproape fără efort. Obiectivul principal al acestei ore este tonifierea muşchilor slăbiţi şi relaxarea muşchilor contractaţi, fapt care conduce la îmbunătăţirea forţei, flexibilităţii, dar şi la un mai bun control şi siguranţă a mişcărilor şi o postura corectă. Partea cea mai frumoasă a orelor de Pilates este faptul că la acestea poate participa oricine, indiferent de condiția fizică.

Exercițiile executate sunt adaptate în funcţie de nevoile fiecărui participant, inclusiv celor datorate eventualelor probleme de sănătate. Programul este conceput pentru a întări musculatura fără o dezvoltare exagerată a acesteia, dezvoltarea flexibilităţii, şi creşterea capacităţii pulmonare.

Pump your body

Dacă la Pilates accentul cade pe relaxare, la Pump your body îți vei lucra întregul corp și vei avea parte de o super doză de energie pozitivă. În cadrul acestui antrenament intens vei folosi toate grupele musculare, precum și diverse accesorii specifice cum sunt ganterele, bara cu discuri, step, salteaua. Obiectivele Pump your body sunt dezvoltarea forței și rezistenței musculare, creșterea densității osoase și accelelarea metabolică. În acest fel, îți vei îmbunătăți postura și, în același timp, vei  mări rata de ardere a caloriilor, care va fi activată chiar și după încheierea antrenamentului.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *