/
/
Antrenamente care îți sculptează trupul pentru vară

Antrenamente care îți sculptează trupul pentru vară

06 Mar 2020
|
form 7wL9bLZZ0Mc unsplash
Antrenamente care îți sculptează trupul pentru vară

Chiar dacă ne aflăm de abia la început de primăvară, acesta este momentul ideal pentru a ne pregăti corpurile pentru zilele leneșe de vară petrecute pe plajă sau la piscină.  Ca să fim foarte sinceri până la capăt, cei mai mulți dintre noi ies din iarnă cu câteva kilograme în plus și la fel de mulți sunt cei care își propun ca în concediul de vară să afișeze un corp tonic și sculptural, însă drumul până la acest scop nu trece prin diete minune sau rețete miraculoase.

Chiar dacă există anumite diete care promit rezultate rapide, acestea funcționează de cele mai multe ori prin înfometare, într-un fel sau altul. De altfel, acesta este motivul pentru care, după ce dietele s-au terminat, kilogramele pierdute apar înapoi, eventual și cu un surplus față de greutatea de la începutul dietei. Acest lucru se întâmplă pentru că o greutate sănătoasă nu este obținută printr-o astfel de rețetă minune, ci printr-un regim alimentar complet și echilibrat care să cuprindă toate grupele alimentare – excepție fiind, desigur, cazurile în care mediul interzice consumarea unui anumit aliment pe motive de sănătate. De asemenea, în completarea alimentației corecte, celălalt ajutor de nădejde pe acest drum este sportul practicat cu regularitate.

Tocmai de aceea, la Aviației Wellness Center găsești numeroase ore de grup care te vor ajuta să îți atingi forma maximă.

Tabata

TABATA este un antrenament HIIT (High Intensive Interval Trening) conceput pentru creșterea și dezvoltarea performanței atleților, acesta poate fi efectuat de orice persoană care dorește să își îmbunătățească condiția fizică sau să slăbească, fără să piardă masă musculară. În antrenamentul Tabata este importantă calitatea execuției exercițiilor: pentru a avea rezultate este recomandat să execuți exercițiile la intensitate maximă. Acest tip de antrenament este alcătuit din succesiuni de mișcări executate cu propria greutate a corpului. Alternând exercițiile dinamice cu cele de forță (genuflexiuni, fandări, flotari, abdomene, sărituri, alergare pe loc), până la utilizarea oricăror accesorii specifice din sală, așa cum sunt ganterele, stepul sau discurile, printre altele.

Pump Your Body

În timpul acestei ore, cursanții  lucrează toate grupele musculare utilizând diverse accesorii (gantere, bara cu discuri, step, saltea), dar și greutatea propriului corp. Aceasta este una dintre cele mai populkare clase de grup din cadrul Aviației pentru că accelerează metabolismul și crește în acest fel rata de ardere a caloriilor, care va fi actvată chiar și după încheierea antrenamentului.

Full Body Workout

FBW este clasa energizantă în care vei avea parte de un antrenament exploziv de cardio și forță, conceput pentru a arde calorii maxime în timp record, un antrenament în care vei avea ocazia să îți testezi rezistența și voința. Exercițiile vizează lucrul cu propriul corp, dar și cu diferite accesorii. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente, care te ajută să slăbesti si sa obții un corp tonic, atletic.

În completarea acestor antrenamente, oaspeții Aviației Wellness Center au la dispoziție terapii cu tehnologie avansată de înfrumusețare, precum și ritualuri spa care contribuie la detensionarea musculară și emoțională.

De asemenea, pe cei care se simt mai confortabil lucrând individual, antrenorii personali Aviației îi așteaptă în centrul premium din nordul capitalei pentru a le oferi un program de antrenament 100% adaptat nevoilor, scopurilor și stilurilor de viață.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare