/
/
Antrenamente aerobice pentru modelarea întregului corp

Antrenamente aerobice pentru modelarea întregului corp

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
aviatiei wellness center aerobic fitness dominic lowyears 122568 unsplash
Antrenamente aerobice pentru modelarea întregului corp

Atunci când ajung în sala de sport, cei mai mulți dintre oameni vor să scape de aspectul inestetic dintr-o anumită zonă. Cel mai adesea, aceștia caută să piardă din centimetri în jurul taliei, coapselor sau a feselor și, în același timp, să tonifice toate aceste zone. Cu toate acestea, nu puțini sunt cei care pierd din vedere faptul că scăderea în greutate, precum și tonificarea, nu se pot obține eficient pe bucăți și pe sărite. Prin urmare, pentru un corp armonios și sănătos, cele mai eficiente exerciții sunt cele care lucrează toți mușchii. Orele concentrate pe anumite zone ale trupului trebuie să vină în completarea celor care se axează pe toate grupele musculare.

Antrenamente de tip circuit

Astfel de antrenamente sunt alcătuite din exerciții executate fără pauză, cu greutatea propriului corp sau cu ajutorul unor instrumente (bara, gantere, step, bosu, minge, saltea). Acestea pot fi organizate ca ”stații de lucru” iar un set este efectuat complet atunci când se trece pe la fiecare dintre ”stații”.  Un circuit, de exemplu, poate fi alcătuit dintr-un set de sărituri peste step, flexii cu gantera, fandări la liber sau cu ganterele apoi extensii deasupra capului cu greutate pentru triceps. După o pauză de 30-60 de secunde se va relua circuitul. 

Pump your body

Acest tip de antrenament utilizează o metodă inedită de executare fără pauză a unor exerciții care vor solicita toate grupele musculare. Spre deosebire de circuitul clasic, Pump your body mizează pe antrenamente cardio, menite să dezvolte forța și rezistența corpului. Mai mult de atât, rata metabolică va fi accelerată iar caloriile vor fi arse mai repede. 

bodyArt

Orele de bodyArt sunt ideale pentru persoanele care au reticențe față de antrenamentele de tip cardio. Sesiunile sunt concepute pe baza principiului Yin și Yang. Acest principiu este bazat pe elementele naturale din zona culturală asiatică: pământ, lemn, foc, metal și apă. Exercițiile sunt alcătuite din contracții și relaxări musculare, sincronizate cu tehnicile de respirație. Practic, astfel de ore sunt meditații dinamice cu efecte spectaculoase asupra corpului și sufletului. Orele de bodyArt contribuie la ameliorarea stările de depresie, sculptează și întăresc trupul și contribuie la corectarea posturii.

Full Body Workout

Așa cum îi arată denumirea, acest antrenament lucrează într-o singură oră toate grupele musculare. Spre deosebire de alte cursuri în care exercițiile cardio sunt alternate cu exerciții de forță, la Full Body Workout sunt arse calorii în timp record datorită intensității la care se lucrează. De altfel, acesta este unul dintre cele mai eficiente tipuri de antrenament pentru scăderea în greutate.

Power Jump

Un astfel de antrenament cardio este conceput din activități prelungite efectuate la intensitate maximă. Pentru efectuarea exercițiilor se vor folosi trambuline elastice care protejează articulațiile de impactul săriturilor datorită suprafeței speciale care le acoperă. În cadrul orelor de Power Jump se vor arde calorii rapid, metabolismul va fi accelerat și vor fi vizibil îmbunătățite funcțiile de coordonare și echilibru ale întregului corp. 

Aviatiei Wellness Center va pune la dispozitie pachete personalizate pentru tratamente de remodelare corporala folosind radiofrecventa. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *