/
/
Ana Hotels finalizează prima etapă a procesului de renovare a Athénée Palace Hilton, o investiție în valoare de 25 milioane de euro

Ana Hotels finalizează prima etapă a procesului de renovare a Athénée Palace Hilton, o investiție în valoare de 25 milioane de euro

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ana Hotels finalizează prima etapă a procesului de renovare a Athénée Palace Hilton
Ana Hotels finalizează prima etapă a procesului de renovare a Athénée Palace Hilton

ANA Hotels anunță finalizarea primei etape a procesului de renovarea Athénée Palace Hilton, respectiv „Aripa nouă” cu cele132 de camere. Lucrările de modernizare au la baza investiției o continuare a viziunii de lungă durată a proprietarului grupului ANA Hotels, dl. George Copos: “Sunt român și investesc în România”, implicând toată atenția la detalii, perseverența și dedicarea sa, pe tot parcursul proiectului, atât în faza de planificare cât și în cea de execuție.

Acest îndrăzneț proiect de renovare și modernizare a hotelului-monument istoric Athénée Palace Hilton, a fost planificat la o valoare totală de 25 milioane de euro, dar se preconizează că până la finalul proiectului se va ajunge la 30 milioane de euro. Realizarea lui a putut fi posibilă prin parteneriatul de peste 20 de ani dintre compania Ana Hotels și BRD – Groupe Société Générale.

Investiția face parte din filozofia proprietarului grupului ANA Hotels, aceea de a face lucruri de calitate, durabile peste ani și a fost realizată în cea mai grea perioadă a industriei hoteliere din întreaga sa istorie. Planificarea proiectului a durat 5 ani și implementarea primei părți a investiției s-a finalizat într-un timp record, respectiv mai puțin de 6 luni. Valoarea primei etape a proiectului de renovarea ajuns la 13 milioane de euro.

Conceptul arhitectural a fost realizat de compania „Alexander James International” din Londra, prin proiectanții Richard Morton și Sarah Brooker. Implementarea efectivă a conceptului a fost realizată de compania românească „Inegal Design”, prin arhitecții Radu Grosu și Mihaela Mircea, iar antreprenor general a fost compania „Bog’Art”.

Noua înfățișare a camerelor Athénée Palace Hilton are la bază un concept de amenajare actual, elegant, dar complementar cu istoria de peste 107 ani a hotelului. Un accent puternic s-a pus pe calitatea materialelor folosite, iar particularitățile tehnice sunt definite de tehnologii avansate și inovatoare de ultimă generație, pentru ca oaspeții să se bucure de o ședere unică într-o locație de prestigiu având facilități luxoase și totodată moderne.

„Odată cu redeschiderea hotelului Athénée Palace în 1996, sub brandul Hilton Hotels & Resorts, locația a continuat să fie o parte esențială a istoriei Bucureștiului, găzduind unele dintre cele mai memorabile evenimente„, a spus directorul general Rainer Gieringer. „Suntem foarte încântați să aducem un aspect proaspăt și contemporan acestei proprietăți iconice, pe măsură ce continuăm să inovăm modul în care oferim ospitalitate de clasă mondială oaspeților noștri și comunității.

Sprijinind industria hotelieră în redefinirea călătoriilor sustenabile, prin acest proiect, Athénée Palace Hilton și-a dorit minimizarea pierderilor termice, prin re-proiectarea completă a sistemelor de alimentare cu apă, a celor de climatizare și a întregii tâmplării exterioare și interioare. Astfel, Athénée Palace Hilton urmărește reducerea amprentei asupra mediului și integrarea investițiilor ca proiecte cu impact social prin inovații ecologice și tehnologice. Agenda de cameră imprimată cu informațiile esențiale privind serviciile hoteliere, precum și cele utile despre oraș, va fi integrată într-un sistem inteligent al televizoarelor din cameră.

Pentru informații suplimentare sau rezervări, puteți accesa  https://www.hilton.com/en/hotels/buhhitw-athenee-palace-hilton-bucharest/?WT.mc_id=zELWAKN0EMEA1HI2DMH3LocalSearch4DGGenericx6BUHHITW sau apelând (+40) 21 303 3777.

Despre Athénée Palace Hilton

Hotelul Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase repere ale orașului București. Construit în 1914 și situat în inima orașului, hotelul oferă vedere spectaculoasă către Piața Revoluției, Ateneul Român și Palatul Regal. Hotelul oferă o multitudine de facilități premium în cele 278 de camere și apartamente, 13 săli de ședințe, un club de sănătate cu piscină și două restaurante, o terasă și un bar.

Despre Ana Hotels

Hotelul Athénée Palace Hilton este parte integrantă a celui mai mare grup hotelier privat românesc, „ANA Hotels”. Compania deține si operează de asemenea hotelurile „Crowne Plaza” București, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, și Hotelul „Europa”, cu centrul SPA „ANA Aslan Health Spa” din Eforie Nord.În fiecare dintre aceste locații, calitatea serviciilor este pusă pe primul plan pentru a satisface toate exigențele clienților. Detalii regăsiți vizitând site-ul www.anahotels.ro

Despre Hilton Hotels & Resorts

Hilton Hotels & Resorts a stabilit standardul pentru ospitalitatea din întreaga lume, dezvoltând produse și servicii inovatoare pentru a satisface nevoile oaspeților în continuă schimbare. Cu peste 575 de hoteluri pe șase continente, proprietățile Hilton Hotels & Resorts sunt situate în cele mai căutate destinații din lume, pentru oaspeții care știu că locul în care stau contează. Membrii Hilton Honors care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate au acces la beneficii instantanee. Începeți-vă călătoria la hiltonhotels.com și aflați mai multe despre brand vizitând newsroom.hilton.com/hhr și urmărind Hilton Hotels & Resorts pe Facebook, Twitter și Instagram.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *