/
/
ANA Hotels Europa – 20 de ani de rafinament, confort și eleganță

ANA Hotels Europa - 20 de ani de rafinament, confort și eleganță

Ultima actualizare în 02 Aug 2023
|

exterior ana hotels europa

ANA Hotels „Europa” din Eforie Nord celebrează 20 de ani de excelență în ospitalitate și servicii de înaltă calitate în industria hotelieră de la malul mării. De-a lungul anilor, hotelul s-a poziționat în topul preferințelor clienților veniți pe litoral și a primit oaspeți din toate colțurile lumii.

Aniversarea Ana Hotels „Europa” marchează și începutul unei noi ere pentru emblematicul hotel de la Marea Neagră. Cea mai mare companie hotelieră cu capital românesc, ANA Hotels, care deține hotelul Europa și centrul de sănătate ANA Health Spa, va începe un amplu proces de renovare, care va aduce, începând cu luna mai 2024, îmbunătățiri majore.

“Valoarea totală a investiției depășește 10 milioane de euro, semn că ne concentrăm cu toată seriozitatea și dedicarea asupra misiunii noastre de a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Renovarea va acoperi atât aspecte estetice, cât și funcționale și va viza o varietate de dotări ale  hotelului, de la spațiile de cazare și restaurante, până la zonele de relaxare și spa, punându-se accent pe crearea unei destinații prietenoase cu mediul și eficientă energetic” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Investițiile în modernizare sunt o constantă în filozofia ANA Hotels, ultima de până acum, cea din anul 2018, a lansat conceptul unicat pe litoralul românesc „Techirghiol Pool”. Originalitatea acestuia vine din inovația de a aduce procedura de oncțiune cu nămol în proximitatea spa-ului, adaptând conceptul la servicii de 4 stele. Astfel, a fost creat la „Europa” un mic Lac Techirghiol, ce oferă proceduri cu nămol rece, una din cele mai vechi metode de peloidoterapie, cunoscută și practicată încă din Egiptul antic.

„În tot acest proces, ne propunem să păstrăm spiritul și identitatea care ne-au definit de-a lungul celor 20 de ani de activitate, dar și să aducem în hotelul nostru o nouă viziune, modernă și inovatoare, menită să întreacă așteptările chiar și ale celor mai pretențioși oaspeți. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în călătoria noastră de 20 ani minunați și  vă asigurăm că angajamentul nostru față de calitate, ospitalitate și servicii excepționale va rămâne același” a declarat Iuliana Tasie, Director General ANA Hotels „Europa”.

Pentru mai multe informații despre ANA Hotels „Europa” și serviciile sale vă rugăm să accesați www.anahotels.ro/ro/europa sau să ne urmăriți pe Facebook și Instagram.

Camera Ana Hotels Europa 1

Despre ANA Hotels Europa

ANA Hotels „Europa” se află în stațiunea Eforie Nord și are o capacitate de 221 camere, toate cu balcon și vedere spre mare. Restaurantul hotelului, „Blue Dolphin”, are o capacitate de până la 400 de locuri, în sală și pe terasă, și are un specific mixt, servind atât preparate românești, cât și internaționale. Centrul de conferințe dispune de 7 săli, toate cu lumină naturală, cu o capacitate de 600 de persoane, fiind ideal pentru organizarea de conferințe, congrese, seminarii ori petreceri private și de familie. ANA Hotels „Europa” Eforie Nord are acces direct la piscine exterioare și la cea mai frumoasă grădină de pe litoralul românesc. Hotelul este faimos pentru „ANA Health Spa”, centru renumit pentru terapiile cu nămol și apă sărată din lacul Techirghiol, tratamentele de wellness, înfrumusețare și relaxare. Centrul „Spa” dispune de o piscină interioară și de una exterioară, cu apă sărată adusă direct din lacul Techirghiol.

Despre ANA Hotels

Cel mai mare grup hotelier privat românesc, „ANA Hotels”, deține și operează hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, „Crowne Plaza Bucharest”, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – ANA Hotels „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, și ANA Hotels „Europa” din Eforie Nord, care include centrul „ANA Health SPA”. Grupul ANA este totodată operatorul instalațiilor de schi din Poiana Brașov, prin „ANA Teleferic”, care și-a adăugat recent în portofoliu restaurantul „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.

Camera Ana Hotels Europa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *