/
/
Terapie estetica fara gres: Mezoterapia @ Ana Aslan Health Spa

Terapie estetica fara gres: Mezoterapia @ Ana Aslan Health Spa

04 Aug 2015
|
Ana Aslan Health Spa Hotel Europa Eforie Nord intrare spa CMYK 1024x759 1

Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord este renumit, inca de la sfarsitul anilor 60, pentru tratamentele anti-aging cu Gerovital pe care dr. Ana Aslan le-a testat si dezvoltat aici. Tratamentele de estetica faciala si corporala anti-aging sunt o componenta importanta a ofertei de tratamente pe care acest Spa le pune la dispozitia oaspetilor, pe langa tratamentele balneo-terapeutice si de relaxare.

In luna august, Ana Aslan Health Spa va recomanda o terapie estetica cu rezultate uimitoare, vizibile intr-un interval scurt de tratament: mezoterapia.

Mezoterapia 

Este o metoda relativ noua de tratament si non-invaziva. Aceasta consta in introducerea in tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic.

Efecte:

  • stimularea sintezei de colagen;
  • cresterea fermitatii pielii;
  • refacerea elasticitatii si tonicitatii pielii.

Dincolo de efectele pur estetice, mezoterapia are rezultate exceptionale in cateva dintre cele mai suparatoare suferinte cu impact dermatologic:

  • in alopecie (caderea sau pierderea totala a parului)
  • in celulita si acumularea localizata de grasime
  • in inestetismele faciale de orice tip (imbatranire cutanata, riduri de varsta sau de expresie, uscaciunea tenului etc.)

Mezoterapia fara ac accelereaza transportul transdermic al substantelor active prin epiderm, spre straturile profunde ale pielii. Dispozitivul folosit se bazeaza pe radiofrecventa (prin cresterea temperaturii cutanate se stimuleaza sinteza de colagen si se imbunatateste fermitatea cutanata) si electroporatie (prin modificarea permeabilitatii cutanate, creste absorbtia substantelor active aplicate pe piele).

Consultand specialista de estetica faciala David Mihaela aceasta ne-a marturisit: ”Pentru un rezultat optim cu efecte de intinerire clare si vizibile eu personal recomand minimum 10 sedinte cu pauza  de o zi intre sesiuni. Aplicand pe termen mai indelungat aceasta terapie, beneficiile vor fi extraordinare”.
La Ana Aslan Health Spa si Hotel Europa din Eforie Nord puteti imbina virtutile apei sarate de mare cu cele ale namolului de Techirghiol si cu beneficiile extraordinare ale factorilor de mediu  de aici pentru o relaxare profunda, o reechilibrare energetica si, iata, si un tratament de intinerire faciala sau corporala. Sau, in cuvintele celebrei Ana Aslan, “Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa fii optimist, sa te simti bine, sa ai un ideal in viata pentru care merita sa lupti si pe care sa il cuceresti!”

Ana Aslan Health SPA

Adresa: Str. Republicii 13, Eforie Nord, Romania

E-mail: anaaslan-spa@anahotels.ro

Telefon: 0241702840 sau 0241702814

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *