/
/
Amoa Masaj – Masaj Semnătură System Professional

Amoa Masaj - Masaj Semnătură System Professional

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|

By Mădălina Nițu, Trainer System Professional

WhatsApp Image 2022 06 20 at 16.28.52 1024x683 1

       Podoaba capilară este un lucru de neprețuit pentru persoanele care vor ca frumusețea lor să fie exprimată și apreciată de către cei din jur. Aceste persoane caută soluții autentice și de durată pentru părul lor, fiind atente atât la formula științifică, cât și la modul de aplicare a produselor, la felul în care acestea se combină pentru a-și spori eficacitatea.

În această direcție, „SYSTEM PROFESSIONAL oferă o colecție de produse care îngrijesc părul într-un mod ultra-personalizat, plecând întotdeauna de la profilul energetic unic al părului. Fără această observare profundă a profilului părului și o scanare fidelă pentru a descoperi ce nevoi are acesta, firește că nu putem obține rezultatele dorite.”, spune Mădălina Nițu, hairstilist expert System Professional România.

Pentru a trăi o experiență de îngrijire memorabilă, tratamentele personalizate variază de la cele esențiale la cele mai avansate. O adevărată renaștere a părului!

       „Pentru un SPA de neuitat, cel mai potrivit este tratamentul REBORN, un adevărat răsfăț SPA pentru păr și scalp, ce oferă performanță maximă și relaxare pentru a evidenția frumusețea unică a părului. Tratamentul pe care vi-l prezint este însoțit de AMOA Masaj, care stimulează meridianele energetice și evocă o stare de relaxare completă, benefică scalpului și părului.”, este recomandarea harstilistului.

Cum se realizează acest tratament?

WhatsApp Image 2022 06 20 at 16.28.51 1024x683 1

       Te invit să experimentezi intensitatea Masajului System Professional Șamponare Relaxantă, pregătind astfel simțurile pentru tratamentele de relaxare ulterioare. Partea zen a acestui tratament constă în îngrijirea luxuriantă prin Amoa Masaj, care se realizează prin sinergia celor trei tratamente: infuzie, emulsie și mască, ceea ce determină o acțiune profundă a formulei în interiorul părului și scalpului, pentru a oferi îngrijire multiplă. Ingredientele luxuriante sunt infuzate de System Professional Amoa Masaj pentru beneficii maxime.

La finalul acestui luxuriant SPA, și pentru sigilarea beneficiilor, recomand tratamente finale leave-in (fără clătire), pentru a prelungi și proteja efectele de îngrijire oferite de produsele aplicate anterior. În plus, acestea oferă și ele, la rândull lor, alte beneficii adiționale.”, punctează Mădălina Nițu.

Și ține cont: „Este o idee bună să faci întotdeauna ceva relaxant, înainte de a lua o decizie importantă în viața ta. / It’s a good idea to always do something relaxing before making an important decision in your life.” – (Paulo Coelho).

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *