/
/
Amedeea Paradise, taram fermecat

Amedeea Paradise, taram fermecat

Ultima actualizare în 22 Feb 2024
|
Amedeea Paradise, taram fermecat
Amedeea Paradise, taram fermecat

Am pasit adesea in spa-uri care parca m-au transpus intr-o alta lume, dar niciodata pana acum nu am avut senzatia atat de intensa ca as fi ajuns intr-un… basm. Atunci cand patrunzi in Amedeea, o noua zona wellness inaugurata nu de mult de Sun Garden Golf & Spa Resort, abia iti vine sa crezi ca esti la doar cativa kilometri de Cluj-Napoca. Pare un taram fermecat si izolat complet de partile urbane ale vietii.

Amedeea Paradise

Probabil si pozitionarea resortului in sine joaca un rol-cheie in acest sens. Pe masura ce te apropii de Sun Garden, te adancesti din ce in ce mai mult in natura. Iar odata ajunsa in Poiana Cerbului, m-am echipat corespunzator si am inceput sa explorez in detaliu fiecare incapere din Amedeea Paradise. In cele cateva ore petrecute acolo, m-am desprins total de realitatea cotidiana. Era imposibil sa nu se intample astfel, avand in vedere lumina difuza, „pestera” care te seducea sa te adancesti tot mai mult in misterul ei si micul bazin cu cascada care te cucereste la prima vedere. 

Am profitat de ocazie si am testat toate cele cinci saunele: cea finlandeza, sauna bio relaxanta si purificatoare, hamamul, sauna sarata si cea aromatica din lemn de cedru. Pe masura ce „migram” dintr-o incapere in alta, ma incanta fiecare nou detaliu pe care il observam. Rafturile cu carti pentru lecturile dintre tratamente, tabla de sah pozitionata strategic – tot pentru micile pauze, sezlongurile ceramice, incalzite si foarte comode, dar si decorul per ansamblu, cu siguranta unic la noi in tara. Inedita este si Mystic Relaxing Volcano, camera in care cateva paturi suspendate asteapta sa visezi frumos in preajma lor. 

Terapia in contrast

Daca ajungi si tu Amedeea Paradise in viitorul apropiat, tine in minte terapia in contrast, pe care o poti testa foarte simplu. Dupa ce vei fi petrecut un sfert de ora in sauna, intra imediat in bazinul din capatul „pesterii”, unde – pentru o super-senzatie – poti trece pe sub cascada artificiala. Alternand temperaturile reci cu caldura, iti vei stimula circulatia sangvina si vei obtine o stare de bine care poate persista mai multe zile la rand. 

Pseudo-canapea inserata in peretele de pestera mi-a dat ideea ca viitorul spa party sa-l organizez aici, unde incap – la o prima vedere – cel putin zece prieteni dornici de relaxare!

Deja si imi si imaginez cum vom savura cate un pahar de vin stand la taclale intr-unul dintre mini-bazinele Amedeea.

Sun Garden Golf and SPA Resort

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *