/
/
Ajutor! Vreau să mă apuc de sport!

Ajutor! Vreau să mă apuc de sport!

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Ajutor! Vreau să mă apuc de sport!
Ajutor! Vreau să mă apuc de sport!

De luni, de mâine, de săptămâna viitoare mă apuc de sport! Sună cunoscut? Cei mai mulți dintre noi și-au făcut această promisiune de cel puțin câteva ori. Insă de fiecare dată pare că a intervenit ceva mai important, sau cel puțin așa ne spunem. Adevărul este că, în ciuda faptului că dorința de a face sport este prezentă și avem toate motivele, pare că întotdeauna lipsește… motivația. Astăzi o să trecem împreună în revistă câteva metode care ne vor ajuta să trecem, în cele din urmă, pragul sălii de sport. 

Vino la sală alături de un prieten 

Aceasta este cea mai simplă metodă prin care sportul se poate transforma foarte ușor în distracție. Atunci când mergi împreună cu o persoană de încredere. Vă veți motiva unul pe celălat, puteți concura între voi. Si, in plus, vă veți împinge de la spate atunci când unul dintre voi pare că vrea să renunțe. 

Apelează la serviciile unui antrenor personal 

De departe una dintre cele mai bune metode de a obține rezultate rapide în sală este ora petrecută alături de un antrenor personal. Acesta îți poate alcătui o schemă de nutriție potrivită nevoilor tale, îți va urmări progresul și îți va oferi un plan de antrenament adaptat scopurilor pe care vrei să le atingi. De asemenea, un alt rol extrem de important al antrenorului personal este acela că te va motiva în permanență. 

Vino la sală atunci când îți permite programul! 

Atunci când iau în considerare ora de sală, cei mai mulți oameni o ”calculează” dimineața. Dar gândul că trebuie să se trezească în aceste zile cu cel puțin o oră mai devreme pare să fie un neajuns. Totuși, poți face antrenamentul la sală în orice moment al zilei în care îți permite programul tău, inclusiv seara. 

Atunci când faci sport la finalul zilei, vei constata, printre numeroasele schimbări, că vei dormi mai profund și mai adânc. De asemenea, deși legendele urbane spun că nu trebuie să mănânci după ora 6, atunci când te întorci de la sală te poți bucura de o cină ușoară alcătuită din legume, surse de fibre și proteine ușoare. 

Înscrie-te la ore de grup

Marele avantaj al claselor de grup este că sunt distractive și îți poți face prieteni noi, alături de toate beneficiile emoționale și fizice pe care ți le vor aduce acestea. La Aviației Wellness Center vei găsi o gamă ample de ore de grup care vin în întâmpinarea nevoilor tale. 

PUMP YOUR BODY 

este un antrenament intens care lucrează toate grupele musculare cu diverse accesorii (gantere, bara cu discuri, step, saltea), dar și cu greutatea propriului corp. În timpul acestui antrenament îți vei dezvolta forta și rezistența musculară și vei arde sute de calorii! 

FULL BODY WORKOUT 

este o clasa energizantă în care vei avea parte de un antrenament exploziv de cardio și forță. Este conceput pentru a arde calorii maxime în timp record, inclusiv după terminarea antrenamentului.  

bodyART 

este un antrenament special, ideal pentru cei care nu pot, din diferite motive, să facă exerciții cardio. Are are la bază principiul Yin şi Yang, construit din cele 5 elemente din cultura orientală: pământ, lemn, foc, metal şi apă. Exercițiile sunt, de fapt, o înlănţuire de încordări şi relaxări musculare sincronizate cu tehnicile de respiraţie. La finalul orei, te vei simți mai energic, mai optimist și îți vei modela corpul într-o manieră armonioasă. 

Aviatiei Wellness Center 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *