/
/
Adu-ți copiii în stațiunea copiilor, Băile Govora!

Adu-ți copiii în stațiunea copiilor, Băile Govora!

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Adu-ți copiii în stațiunea copiilor, Băile Govora!
Adu-ți copiii în stațiunea copiilor, Băile Govora!

Adu-ți copiii în stațiunea copiilor, Băile Govora! Uneori, veștile legate de starea de sănătate a copiilor nu sunt cele mai bune. Iată că sunt din ce în ce mai mulți copilași bolnavi de bronșite, bronșiolite, viroze respiratorii și chiar astm? Avem ceva de făcut? Există variante naturale de tratament? Ei bine, da, la Băile Govora, ei își pot găsi alinarea.

La Băile Govora, calitatea aerului şi a apelor minerale folosite pentru inhaloterapie oferă o alternativă terapeutică soluțiilor medicamentoase, clasice.

Băile Govora este una din cele mai bogate stațiuni din România și Europa în ape iodurate și bromurate de origine organică, iar factorii naturali de cură sunt:

  • ape de mare concentrație iodurate și bromurate, sulfuroase, hipertone;
  • ape sulfuroase, hipertone;
  • ape bicarbonate, sulfuroase, sodice, calcice hipone;
  • ape minerale pentru crenoterapie;
  • climat continental cu influență mediteraneană, umiditate relativ constantă, temperaturi fără valori extreme și usoară încărcare cu polenuri.

În baza de tratament a Hotelului Palace Băile Govora, poți face proceduri de inhaloterapie (ultrasonoaerosoli, inhalaţii, pulverizaţii), proceduri de bronhodilatație, urmate de cură de teren pe trasee stabilite, kinetoterapie și hidrokinetoterapie.

Indicații terapeutice din sfera ORL

  • afecțiuni respiratorii (persoane expuse la noxe respiratorii, persoane cu frecvențe pneumopatii microbiene sau virotice, astmul alergic, bronșitele și traheobronșitele cronice, bronsiectazia, scleroenfizemul pulmonar);
  • afecțiuni otorinolaringologice (rinosinuzite cronice catarale și supurate);

Tu când vii cu copiii la o repriză de tratament? Alegând un sejur la Băile Govora, vei putea beneficia și de aerul puternic ionizat şi cu încărcătură bogată în ioni negativi cu efect bronhodilatator şi relaxant psihic din zona parcului şi a izvoarelor. Totodată, trebuie să știi că întreg procesul unei cure balneare este recomandat și atent supravegheat de medici primari balneologi, asistenți medicali de specialitate, fiziokinetoterapeuți și maseori.

Cu grijă pentru sănătatea ta am pregătit oferta „Aerosoli de toamnă”, valabilă în perioada 12 septembrie – 10 decembrie 2021. În cadrul ofertei beneficiezi de:

  • Cazare cameră dublă – 4 stele, 2500 lei cameră/sejur/2 persoane sau 1245 lei/cameră single/sejur;
  • 5 nopți de cazare cu mic dejun inclus, Demipensiune/Prânz sau cină cu meniu fix – prestabilit/persoană adultă; Examinare medicală de specialitate; 5 zile cură balneo/3 proceduri pe zi/persoană;
  • La care se adaugă BONUS: 1 Procedură Relax – Herbalsauna/Criosauna/sejur; Terapia Kneipp; Acces SPA (bazin/piscină adulți hidroterapie, bazin/piscina copii hidroterapie, Jacuzzi hidroterapie, saună cu infraroșu, shock shower, ice bucket – fântână gheață, hammam).

Iată de ce ai toate motivele să vii la noi! Nu mai amâna… pune preț pe imunitatea ta! Pentru mai multe informații vizitează pagina: www.hotelpalacegovora.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *