/
/
Activități pentru copii la Aviației Wellness Center

Activități pentru copii la Aviației Wellness Center

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
Aviatiei wellness center 59 1024x576 1
Activități pentru copii la Aviației Wellness Center

Centrul premium din nordul capitalei este un concept unic și inedit apărut din dorința de a oferi familiilor un spațiu exclusivist unde fiecare membru să fie răsfățat, să facă mișcare, să se relaxeze și să se bucure, de la cel mai mic până la cel mai mare. Spațiul este sigur și primitor, așa cum ziceam, nu doar pentru adulți, ci și pentru copii. Indiferent de activitățile alese pentru aceștia, micuții vor fi supravegheați și coordonați în permanență de specialiști care îi vor distra pe cei mici și care îi pot împrieteni cu sportul.

Baby Spa – Centrul de excelență în educație acvatică

În cadrul Aviației Wellness Center activează Anca Grecu, primul doctor de educație acvatică din România. În cadrul Baby Spa, segmentul dedicat copiilor, ea dezvoltă și implementează cele mai performante și mai prietenoase programe de educație acvatică. În bazinul construit după cele mai înalte standarde de igienă și siguranță sunt primiți copii de toate vârstele, încă de la primele luni de viață. Aici , sub atenta supraveghere a echipei de specialiști coordonați de Anca Grecu, copiii învață, pe lângă tehnicile de înot, să exploreze, să aibă mai multă încredere în ei, să fie corecți și competitivi, să fie curajoși și să își facă prieteni mult mai ușor.

Spre deosebire de alte sporturi, înotul este activitatea fizică potrivită tuturor copiilor, încă de la 4 luni. Desigur că de la această vârstă nu se poate pune problema de performanță sportivă. Ceea ce este, însă, extrem de important în primele luni de viață, este stimularea curiozității naturale a micuților, cu efecte benefice pe plan emoțional, intelectual și social. Acest lucru înseamnă că datorită programului de educație acvatică, copiii pot face achiziții cognitive mai repede, se împrietenesc mai repede, se integrează mai ușor în comunitate și se pot ridica mai repede în picioare.

Clase de dans și de balet

Cei mai mulți dintre copii sunt îndrăgostiți de dans și de muzică, iar la Aviației Wellness Center le putem fructifică această înclinație naturală. Prin metode blânde și distractive, instructorii noștri îi vor ghida pe cei mici în frumoasa lume a mișcării pe ritmurile elegante ale dansului sportiv, ritmurile energice de hip hop și street dans sau în fascinanta lume a baletului.

Dincolo de faptul că vor avea parte de distracție pe cinste, copiii care iau parte cu regularitate la orele de dans își corectează postura corpului, își pot păstra greutatea ideală pentru grupa de vârstă din care fac parte și își fac prieteni cu ușurință.

Locul de joacă și evenimente pentru copii

În timp ce adulții se pot bucura de activitățile de fitness sau wellness disponibile în centrul premium, micuții pot fi înscriși la una dintre activitățile de mai sus sau pot fi aduși la locul de joacă. Aici, sub supravegherea personalului atent, aceștia se pot juca alături de alți copii într-un spațiu distractiv și sigur. Indiferent de vârstă, fiecare dintre ei va găsi o activitate ideală care să îi atragă atenția, fie că vorbim de jucăriile clasice sau de jocurile interactive. De asemenea, spațiul poate fi pus la dispoziția părinților pentru momentele speciale din viețile copiilor lor, așa cum sunt aniversările.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *