/
/
5 Activitati distractive pentru copii pe timp de vara

5 Activitati distractive pentru copii pe timp de vara

Ultima actualizare în 26 May 2023
|
5 Activitati distractive pentru copii pe timp de vara
5 Activitati distractive pentru copii pe timp de vara

Programul copiilor in vacantele de vara poate fi foarte variat si distractiv, iar noi va recomandam sa nu uitati sa includeti in acesta si miscarea – esentiala pentru o dezvoltare armonioasa a celui mic. Am selectat cateva activitati distractive pentru copii la Aviatiei Wellness Center – care vine cu solutii educative si sanatoase pentru copiii de toate varstele, dezvoltand programe diverse, educationale si atractive pentru cei mici, sustinute de catre instructori acreditati si experimentati in educatie infantila. 

Top 5 activitati distractive pentru copii

Stim ca vara este perioada vacantelor, insa Aviatiei Wellness Center isi continua programele pentru cei mici si in sezonul cald, punand la dispozitia parintilor mai multe activitati pe care le pot alege pentru cei mici, de la cele sportive la dans ori inot. 

Baby Spa – educatie acvatica ideala pentru copii

Inca de la nastere copiii au instinctele necesare inotului, astfel incat o astfel de activitate vine sa intampine dezvoltarea naturala a celor mici, imbinand programe educative complexe. Cursurile Baby Spa sunt special adaptate astfel incat presupun acivitati adecvate pentru copiii de toate varstele, de la bebelusii de numai cateva luni pana la copiii cu varste mari. 

Clasele de inot si educatie acvatica pentru copii sunt sustinute de instructori specializati in activitate sportiva infantila si kinetoterapie, acreditati in profesia lor, promitand astfel atat o dezvoltare armonioasa a copiilor, cat si o educatie prin joc si o recuperare medicala in cazul diverselor disfunctii in situatia carora medicul recomanda terapia in apa. 

Aviatiei Wellness Center acorda o atentie deosebita pielii sensibile a copilului, astfel ca bazinele nu contin clor, iar curatarea acestora se realizeaza printr-o metoda diferita de cea clasica, folosind electroliza salina, fara efecte adverse asupra tegumentelor si mucoaselor celor mici. 

Va propunem sa aflati cateva informatii si despre cresterea imunitatii si profilaxia la copii prin educatie acvatica.

Clase de Arte Martiale pentru copii

Kombo Kids si Kyokushin Kids sunt cursuri de arte martiale pe care le pot frecventa cei mici. Clase de Arte Martiale pentru copii

Kombo Kids contine un program derivat din artele martiale traditionale, special adaptat pentru copii, aducand ca beneficii cresterea increderii in sine, imbunatatirea comunicarii cu cei din jur, o mai buna capacitate de concentrare si un management excelent al emotiilor. 

Kyokushin Kids este un stil de KARATE japonez destinat copiilor, ideal pentru cresterea increderii in propriul corp si autocunoasterii, imbunatatirea coordonarii, a tonusului muscular, a capacitatii de concentrare, a disciplinei si respectului. Cursurile sunt sustinute de Sensei Nicolae Stoian, 4 Dan, multiplu campion european, international si national, Branch-Chief in Romania al International Karate Organisation Kyokushinkaikan. 

Clase de dans pentru copii

Dansul se numara printre cele mai complexe forme de educatie prin miscare, fiind considerat de catre specialisti ca avand multiple beneficii pentru copii. Aviatiei Wellness Center va pune la dispozitie clase de dans sportiv si de balet pentru copiii de toate varstele, cu posibilitatea de a participa la competitii sportive. 

Zumba Kids – distractie si dans

Clasele de Zumba Kids sunt o adevarata distractie pentru cei mici. Copiii fac miscare, isi ascut capacitatile de coordonare, danseaza pe melodii moderne si indragite de acestia, invata sa fie activi si devin mai energici. Aceste clase sunt special concepute astfel incat sa foloseasca miscari adaptate copiilor si jocuri care sa le mentina atentia si implicarea. Copiii fac sport si se distreaza in acelasi timp. 

Sedinte de salina – beneficii pentru intreaga familie

Salinoterapia sau speleoterapia reprezinta beneficii atat pentru adulti, cat si pentru copii. Aviatiei Wellness Center va pune la dispozitie salina cu sare de Himalaya, spatiile fiind amenajate cu zone de joaca pentru cei mici. Va invitam sa aflati mai multe informatii despre beneficiile salinei cu sare de Himalaya pentru intreaga familie. 

Aviatiei Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *