/
/
3 motive să petreci vacanța de vară la Băile Herculane

3 motive să petreci vacanța de vară la Băile Herculane

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
3 motive pentru care să petreci vacanța de vară la Băile Herculane
3 motive pentru care să petreci vacanța de vară la Băile Herculane

3 motive! – Ai ales să îți petreci vacanța în România? Înțeleaptă decizie. Există atât de multe locuri frumoase pe care să le vizitezi! La mare, sau la munte? Vrei relaxare cu băi termale, plimbări în natură, sau distracție cu prietenii până dimineața?

Când ai prea multe dileme de acest gen, alegem noi pentru ține. Îți propunem o statiune balneara montană, cu mult zen și plimbări în aer liber. Nu de alta, dar face mai bine la sănătate ?

Te invităm la Băile Herculane!

Este un orășel liniștit situat pe Valea Cernei, la o altitudine de 168 metri. De ce tocmai aici? Ai câteva motive extrem de importante: climatul de depresiune intramontană cu influențe submediteraneene, ape minerale izoterme și hipertermale, slab radioactive, hipotone, cu diferite compoziții chimice și  o mulțime de obiective turistice în jur.

Așadar:

  • Clima este un sedativ-indiferent. Câteva plimbări în aer liber te vor ajuta să elimini tot stresul acumulat;
  • Apele termominerale sunt destinate tratamentelor balneare: atât curelor interne, cât și celor externe și tratează afecțiuni precum infecțiile urinare, reumatism cronic degenerativ și abarticular, sechele musculo-articulare post-traumatice, etc;
  • La Herculane nu o să te plictisești niciodată pentru că: poți vizita centrul istoric al stațiunii cu străzile imperiale, clădirile austriece și vestigiile romane sau Băile Imperiale Romane. Poți să vezi Grota Haiducilor, cu o faună unică în Europa, Grota cu Aburi – o peșteră de 14 m lungime din care țâșnesc aburi fierbinți de apă, arborele Mamut – monument al naturii și cele 16 izvoare termominerale naturale de-a lungul Cernei. Poți vizita cascada Biger sau poți face o croazieră la Cazanele Dunării unde ai ocazia să vezi sculptată în stâncă una dintre cele mai spectaculoase statui din lume – chipul lui Decebal. Iar lista poate continua!

După atâta plimbare e cazul să te și odihnești, nu-I așa? Iar Hotelul Afrodita Resort este locația ideală pentru a face acest lucru. Aici poți opta pentru pachetul balneo Plus Pura Sanitatem, care cuprinde elementele cheie ale unui sejur de sănătate – medici specialiști, resurse naturale valorificate prin tehnologii și aparatură performantă, confort și liniște. Oferta completă o găsești aici: https://www.afroditaresort.ro/oferte//plus-pura-sanitatem

Pentru mai mult răsfăț sau tratamente balneare accesează www.afroditaresort.ro.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *